Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) besøger mandag friplejehjemmet Provstegaardshjemmet i Odense

Odense: Friplejehjemmet Provstegaardshjemmet i Odense har sin egen opskrift på, hvordan et plejehjem skal drives.

Ingredienserne er blandt andet stor arbejdsglæde blandt medarbejderne og eget køkken, der laver mad til plejehjemsbeboerne.

Mandag lægger økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager vejen forbi det odenseanske plejehjem for blandt andet at blive klogere på god plejehjemsdrift anno 2013.

I efteråret havde plejehjemmet i Bolbro stort set alle landets store medier på besøg. Interessen for Provstegaardshjemmet var opstået efter, at Fyens Stiftstidende havde fortalt historien om, at plejehjemmet grundet et meget lavt sygefravær blandt medarbejderne havde haft råd til at købe to ferielejligheder på skudehavnen i Rudkøbing.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.