Ventetiden er slut: Michelin-kok åbner burgerbar i Odense

Den københavnske fastfood-kæde Jagger Fast Food åbner fredag 23. marts en restaurant i Odense. Restauranter ligger for enden af gågaden på adressen Vestergade nummer 5. Foto: Simon Lau

Ventetiden er slut: Michelin-kok åbner burgerbar i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag 23. marts åbner Jagger Fast Food for første gang en restaurant uden for København. Fastfood-konceptet byder blandt andet på burgere og iskolde daiquiris.

Fredag 23. marts kan odenseanere for første gang sætte tænderne i Jagger Fast Foods burgere, milkshakes og fried chicken. Det er Michelin-kokken Rasmus Oubæk, som sammen med partneren Christian Brandt åbner Jagger Fast Food midt i Odense.

Det er første gang, at Jagger Fast Food-kæden åbner uden for København.

- Det bliver vores restaurant nummer seks, og nu får vi afgjort, om det kun er københavnerne, som er vilde med burgere. Odense er en stor by med et stærkt studiemiljø, så vi har høje forventninger og glæder os meget til at præsentere vores koncept, siger Christian Brandt i en pressemeddelelse.

Jagger Fast Food kommer til at ligge i Vestergade nummer 5, og der bliver plads til 50 spisende gæster alle ugens dage mellem klokken 11 og 21.

Det er Rasmus Oubæk og Christian Brandt, som står bag kæden. Rasmus Oubæk er kendt fra den tostjernede Michelin-restaurant Kommandanten, men også hans egen Restaurant Oubæk har fået en Michelin-stjerne. Han har desuden været medejer af MASH. Foto: Simon Lau
Det er Rasmus Oubæk og Christian Brandt, som står bag kæden. Rasmus Oubæk er kendt fra den tostjernede Michelin-restaurant Kommandanten, men også hans egen Restaurant Oubæk har fået en Michelin-stjerne. Han har desuden været medejer af MASH. Foto: Simon Lau

Kvalitetsburgere til lave priser

Ligesom i de københavnske restauranter vil Jagger i Vestergade i Odense sælge fastfood af gode råvarer til en god pris.

- Der er fuld fart på den odenseanske madscene, men der mangler en restaurant, som laver fastfood med god smag af gode råvarer og til en god pris. Det kommer der nu.

- Vores filosofi er, at vi med en ekstra investering i tilberedningen og friske råvarer kan skabe en restaurant, hvor kvaliteten er høj, men hvor prisen stadigvæk er lav - også som take-away og til levering. Det har vist sig at være en succes i København. Nu prøver vi Odense, siger Rasmus Oubæk, som har været kok på blandt andet den tostjernede Kommandanten og Oubæk, der snuppede en enkelt Michelin-stjerne.

Jagger Fast Foods madkoncept er kvalitetsburgere til lave priser. Kæden er desuden kendt for deres fried chicken og milkshakes. Foto: Simon Lau
Jagger Fast Foods madkoncept er kvalitetsburgere til lave priser. Kæden er desuden kendt for deres fried chicken og milkshakes. Foto: Simon Lau

Ud over fastfood vil der også blive solgt iskolde fadøl og daiquiris.

Makkerparret Rasmus Oubæk og Christian Brandt vil favne bredt, når det kommer til kundetyper.

- Der er plads til alle på Vestergade 5. Alt fra den travle børnefamilie, der skal have mad i en fart, til studerende som vil sidde med en frozen daiquiri eller en kold øl i solen. Jagger er både stedet, som sender folk godt af sted i byen - og igen redder dem dagen derpå, forklarer Christian Brandt.

Til sommer vil der desuden blive rig lejlighed for at sidde udenfor på bænke og nyde sit måltid og kolde drikkevarer - både til frokost og på vej til fest.

Fredag 23. marts klokken 17 slås dørene op til den nye fastfood-restaurant i Odense.

Ventetiden er slut: Michelin-kok åbner burgerbar i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce