Venstres Ungdom: Skattestigninger handler om Boyes eftermæle

VU har fremstillet et billede for at vise deres utilfredshed med de foreslåede skattestigninger.

Venstres Ungdom: Skattestigninger handler om Boyes eftermæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre Ungdom (VU) i Odense forstår ikke meget af de skattestigninger, som borgmester Anker Boye (S) har varslet. Det handler om genvalg og hans eftermæle, lyder vurderingen.

Der er kommet mange reaktioner, efter Anker Boye (S) annoncerede skattestigninger i Odense Kommune. Nu kommer Venstres Ungdom på banen.

- Vi er meget imod. Vi synes ikke, man skal gamble med den vækst, som vores generation skal leve af, når vi er færdige med at studere. Derimod skal Anker Boye have modet til at prioritere de midler, der er tilstede, siger Tobias Baadsgaard, der er bestyrelsesmedlem i VU Odense.

Han peger på, at der over de seneste år er blevet sparet penge på børne og ungeområdet som en forkert prioritering.

- Han (Anker Boye red.) skal droppe sine prestigeprojekter, der mere handler om hans eftermæle end om Odense, og fokusere på andre ting. Vi skal have flere penge til den nære velfærd hos borgerne, siger Tobias Baadsgaard.

Hos VU mener man også, at fokusset ligger det forkerte sted, når man fremhæver, at Odense har en af de laveste skattesatser på Fyn.

- Med alt respekt konkurrerer vi ikke med Nordfyn og Assens Kommune. Det er Aarhus og Aalborg, vi skal kæmpe imod, når det handler om vækst. Og det skal vi hele tiden huske, siger Tobias Baadsgaard.

- Vi vil faktisk have skattelettelser

Venstres Ungdom i Odense mener faktisk, at Odense skal gå den stik modsatte vej af, hvad Anker Boye foreslår.

- Vi skal have skatten ned. Ikke op. Det er det eneste rigtige, hvis vi skal sikre den vækst, min generation skal leve af, forklarer Tobias Baadsgaard.

Pengene til de skattelettelser skal hovedsageligt komme to steder fra. For det første mener VU, at det er muligt at blive endnu mere effektive i den offentlige sektor. Så der kan man spare nogle penge. Derudover skal "prestigeprojekter" som den røde boks på Fisketorvet i Odense også droppes.

- Derudover var det også en fejl at bruge flere hundrede millioner kroner på at lukke Thomas B. Thriges Gade, siger Tobias Baadsgaard.

Venstres Ungdom: Skattestigninger handler om Boyes eftermæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce