Velklædt jakkemand bruger ny metode - sælger også knive

A business man in a suit

Velklædt jakkemand bruger ny metode - sælger også knive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den berygtede, italienske jakkesælger, der prøver at sælge billigt mærkevaretøj på Fyn, har også forsøgt at appelere til folks medlidenhed.

Kaj K. Langeskov fra Kerteminde har også været så uheldig at støde på den såkaldte jakkemand, som Fyens.dk har omtalt.

Det skete på parkeringspladsen ved Plantorama i Odense den 18. maj, men her var hans fremgangsmåde anderledes. 

Manden spurgte Kaj K. Langeskov om vej til motorvejen og ville give ham en gave. Han fortalte, at han havde været til tøjmesse i Odense og havde været uheldig at tabe alle sine penge på kasinoet på hotellet.

Jakkemanden ville derfor give Kaj Langeskov et par ruskindsjakker, som var i overskud fra hans kollektion.

Han fortalte, hvad de var værd og sagde hjerteskærende, at han havde lovet sin lille datter at købe en Playstation med hjem fra turen.
Men da han nu ingen penge har, beder han om 2400 kroner til købet.

Kaj Langeskov fortæller, at manden er flink og veltalende og en velklædt mand. Han taler engelsk med tydelig italiensk accent.

- Jeg var med det samme klar over, at her var noget galt, men jeg havde tid til at høre på ham, og jeg blev mere og mere forundret over, hvad de tror, de kan bilde folk ind, fortæller Kaj Langeskov til Fyens.dk.
- Jeg anså ham for harmløs, så jeg gjorde ikke andet end irriteret at spørge, om han troede, danskere var naive og hilste af med ham.

Kaj Langeskov tænkte dog ikke på at tage bilnummeret og kontakte politiet.  

Sælger også knive

En anden læser, der har henvendt sig til Fyens.dk, fortæller, at han mødte manden om formiddagen den 6. maj ved Rosengårdcentret.

Her fortæller han, at han har været til messe i Odense Congress Center, og nu har han brug for vejledning for at komme til Kastrup Lufthavn.

Men derefter spørger han, om læseren er interesseret i at købe nogle knive, som han har i en attachekuffert på forsiden. Det er læseren dog ikke interesseret i, så han forlader manden, der kører i en stor, sort bil. Den ligner en firehjulstrækker og har et forkromet trinbræt langs hele siden.

Tre Armani-jakker for 500 kroner

Bjarne Hansen har også mødt jakkesælgeren i Odense. Det skete på parkeringspladsen ved Jem & Fix på Grønløkkevej for cirka en måned siden.

- Han kørte rundt i en Avis-udlejningsbil, og han fortalte mig, at han havde været til en messe i Odense Congress Center og nu var på vej hjem, men han havde ikke havde plads i flyet til de tre skindjakker, som han nu ville sælge mig. Der stod Armani i nakken på dem, og han endte med at tilbyde mig dem for 500 kroner, men jeg sagde nej tak, fortæller Bjarne Hansen til Fyens.dk.

Han beskriver jakkesælgeren som en lille, tyk mand på 35-40 år.

Velklædt jakkemand bruger ny metode - sælger også knive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce