Se video
Varmestue i Odense risikerer at lukke p.g.a for lavt kommunalt tilskud.

Varmestuen flyttede til Flakhaven

Kirkens Korshærs varmestue i Odense risikerer lukning på grund af for lavt kommunalt tilskud. Derfor tog brugere og medarbejdere kaffen og frokosten med til Flakhaven for at gøre politikere og andre interesserede opmærksomme på varmestuens situation.
Der blev diskuteret politik over kaffen og der blev langet godt til maden, da medarbejdere og brugere fra Kirkens Korshærs Varmestue i Nørregade i Odense i dag protestede mod, at der måske ikke længere er penge til at drive varmestuen.

I et telt på Flakhaven blev der budt på ris med kødsovs til den beskedne pris af 14 kroner, mens en kop kaffe kunne erhverves for fire kroner.

Den fredelige aktion var rettet mod de odenseanske politikere, der i øjeblikket ligger i forhandlinger om næste års budget. Varmestuen plejer at få et tilskud fra kommunen og det skal sættes op, hvis varmestuen ikke skal lukke.

Der var lavet mad til 100 personer og den var hurtigt spist. Ikke kun brugere og medarbejdere besøgte teltet - også mange nysgerrige forbipassende benyttede lejligheden til at høre mere om varmestuen.

Der er mulighed for at få kaffe i teltet indtil klokken 18 i dag.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle

Rådmand vil kæmpe for varmestuen

Misbrugere bliver i Nørregade

Misbrugere bliver i Nørregade

- Vi har brug for hjælp

- Vi har brug for hjælp