Musik- og teatergruppe fra det nordlige Odense giver den igen fuld gas

I lørdags var der dansk Melodi Grand Prix i Horsens, men i Stige i det nordlige Odense er der i denne uge en slags Melodi Grand Prix ikke færre end fire gange.

SAS Entertainment har igen sat en forestilling op ved hjælp af lokale kræfter, hvor 60 års dansk musiktradition tages under kærlig behandling.

Det er i en forestilling skrevet til lejligheden, hvori der indgår ikke færre end 58 sange - også nogle af de mest kendte udenlandske.

I år skal gæsterne, der spiser inden forestillingen, ikke finde deres bord ved hjælp af et tal, men ved et flag.

Under premieren onsdag aften gik det "tyske" bord nærmest helt amok og svingede med flagene, da "Ein bisschen Frieden" blev fremført i Stige-versionen.

Forestillingen "Alt det som ingen ser" spilles også fredag, hvor der er få ledige billetter, og lørdag hvor der er udsolgt.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.