En 18-årig mand kørte fredag middag vanvidskørsel gennem dele af Odense i et forsøg på at stikke af fra politiet. Nu efterlyser Fyns Politi vidner til den hasarderede kørsel.

Fyns Politi efterlyser to vidner, som oplevede en 18-årig mands vanvidskørsel gennem Odense fredag middag omkring klokken 12, da han forsøgte at stikke af fra en af Fyns Politis motorcykler.

Manden kørte i en rød Fiat Brava og blev eftersat af motorcykelbetjenten på strækningen Nyborgvej - Blangstedgårdsvej - Blangstedgårds Alle - Æblegrenen - og stisystemet til Ivar Huifeldts Vej.

Den 18-årige mand, der fredag kørte vanvidskørsel gennem Odense i forsøget på at stikke af fra politiet, blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Svendborg.

Fyns Politi efterlyser bilist og fodgænger

Helt specifikt leder Fyns Politi efter to vidner.

Det første er føreren af en hvid bil, der i krydset ved Munkerisvej - Nyborgvej - Blangstedgårdsvej, hvor det eftersatte køretøj kørte over for rødt lys. Føreren af den hvide bil kørte ad Munkeris vej i østlig retning og måtte bremse og undvige i lyskrydset.

Det andet vidne, var en fodgænger, der gik i vejens højre side på Blangstedgårdsvej mod Blangstedgårds Alle. Vedkommende blev passeret af først det eftersatte køretøj og herefter politiets motorcykel med udrykning.

De to vidner Fyns Politi leder efter, kan ses på artiklens to billeder øverst.

Har man henvendelser i sagen, skal man kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Læs mere her: Livsfarlig kørsel: 18-årig fængslet i fire uger efter biljagt

  • Af: