Politiet havde fat i flere spritbilister i Odense natten til søndag

En 19-årig kvinde fra Odense skulle nok have ladet bilen stå natten til søndag. Klokken

02.41 ramte den unge bilist nemlig en træpæl ved et helleanlæg i Kronprinsensgade, hvilket medførte, at bilen væltede om på siden.

Politiet blev tilkaldt og skønnede, at den 19-årige var påvirket af alkohol og/eller stoffer. En udåndingsprøve viste en promille over den tilladte grænse, og kvinden, som ikke var kommet noget til ved uheldet, blev anholdt med henblik på at få foretaget en blodprøve. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen

Den 19-årige kvinde var dog ikke den eneste, der skulle have fundet en alternativ måde at komme hjem på. Klokken 01.46 blev politiet kaldt ud til en bil, som holdt på tværs af Otterupvej med motoren kørende. Føreren, en 46-årig mand fra Odense, forlod bilen, da patruljebilen ankom, men han blev stoppet af betjentene. Alkometeret viste over den tilladte grænse. Manden blev anholdt og kørt til blodprøve. Det samme gjorde den 27-årige bilist fra Jylland, som klokken 00.54 rutinemæssigt blev stoppet i Ansgargade og også blev testet over den tilladte promillegrænse.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.