Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) aflyser mandagens besøg i Odense.

Forhandlinger på Christiansborg om en vækstpakke gør, at økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vesteager (V) må aflyse mandagens besøg i Odense.

I løbet af mandagens skulle den radikale topminister have besøg University College Lillebælt, virksomheden Micro Matic samt plejehjemmet Provstegaardshjemmet.

Forstander Else Magnussen fra Provstegaardshjemmet blev ikke slået ganske omkuld, da det blev klart, at Margrethe Vestager ikke kunne komme på besøg.

- Jeg anede nok, at det kunne gå den vej, når de ikke var blevet færdige med forhandlingerne om vækstpakken, siger Else Magnussen.

Det er nu planen, at ministerens besøg i Odense vil blive forsøgt gennemført inden sommerferien.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.