Tidligere direktør for galopbanen i Klampenborg hentes til Fyens Væddeløbsbane

Fyens Væddeløbsbane har ansat Tom Christensen som ny driftsleder fra den 1. februar. Det sker efter en tumult-agtig afslutning på 2015, hvor banen var i lukningsfare og mistede driftstilskuddet fra væddeløbssportens overordnede organ, Hestesportens FinansieringsFond.

Tom Christensen kommer fra stillingen som direktør for Klampenborg Galopbane, hvor han siden 1992 har drevet Galopbanen først som Sportschef og siden 2002 som adm. direktør frem til 2015.

Stor erfaring

Fyens Væddeløbsbanes bestyrelsesformand Jørn Borch glæder sig over nyansættelsen:

- Vi er stærkt tilfredse med, at kunne ansætte en person med så stor en erfaring i drift af en væddeløbsbane og både tror, håber og regner med, at Tom kan medvirke til fortsættelsen af den flotte publikums- og banespils-fremgang, som Fyens Væddeløbsbane har præsteret i de seneste tre til fire år.

Fynske rødder

Tom Christensen har ganske vidst arbejdet i næsten 25 år i Klampenborg. Men han har fynske rødder.

- For mig er det som om, at ringen er sluttet. Jeg er opvokset på H. P. Simonsens Allé - et stenkast fra væddeløbsbanen - og på trods af mine mange år i København, har mit fynske hjerte altid banket hårdt for den fynske væddeløbssport, siger Tom Christensen.

- Opgaven er stor, men ikke uoverkommelig. Alle kan regne med, at hele mit fokus og min fuldbyrdede arbejdsindsats vil ligge på fynsk hestevæddeløb. Vi skal bevise, at dansk hestevæddeløb kan regne med Fyn, og at vi agter at spille en stor og betydelig rolle i fremtidens væddeløbssport, tilføjer den nye driftschef.

Tom Christensen hæfter sig ved, at især børne- og ungdomsarbejdet har udviklet sig fantastisk på Fyn i de senere år.

- Vi skal sammen med de mange frivillige foreninger og en stærkt engageret og arbejdsom bestyrelse bevise, at beslutningen om, at fratage Fyens Væddeløbsbane enhver form for driftstilskud både var og er en fejltagelse. Nu skal vi animere Hestesportens FinansieringsFond til at revurdere beslutningen - ikke mindst i respekt for banens resultater, men også det faktum, at Odense er Danmarks tredjestørste by, og at Fyn repræsenterer ca. 10 procent af den danske befolkning, lyder det fra Tom Christensen, som mener, at Fyens Væddeløbsbane har et fantastisk potentiale for fremtiden.

  • Eriksen_Jesper_Mads_(2015)_005

    Af:

    Årgang 1963. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1989. Arbejder primært på Odense-redaktionen, men også med kultur og sport. All-round-reportage-journalist og klummeskriver.