Vådt - men salget er godt


Vådt - men salget er godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af John Borgkilde

jbo@fyens.dk

Det står ned i stænger lige nu (fredag aften) - hvordan er humøret?

- Det fejler ikke noget, vi må ikke klage.

- Her til middag sad alle gæsterne uden for og hyggede sig, mens der ikke var en sjæl i restauranten. I aften, hvor det er vådt, er det lige omvendt og to selskaber, der er kommet langvejs fra, sidder og spiser oppe på scenen, fortalte en travl restauratør Henning Engstrøm i aftes fra Carlslund, byens fine gamle traktørsted i Fruens Bøge Skov.

Carlslund er en af de forretninger, der satser på udendørs servering?

- Det er korrekt. Men vi er bare så heldige, at folk reserverer borde inden for og viser det sig, at vejret er tørt og lunt, så flytter de uden for uden problemer.

- Den eneste gang, vi ikke har haft fuldt hus til middag, var den dag, der var kronprinsbryllup. Til gengæld var alt booket op om aftenen. Så havde folk vist fået nok.

Regnen må da være en slem streg i regningen?

- Næh. Ser vi over hele året, så er vi omsætningsmæssigt bedre kørende end samme tid sidste år, hvor der var masser af sol og varme. Så vi kan ikke få hænderne ned.

Hvad så med lørdags-jazzen?

- Vi har været heldige med at flytte koncert-terminen til tre uger senere end tidligere. Der har været mange til de fire første lørdags-koncerter, men det var først i lørdags det blev rigtigt øl-vejr. Tingene hører jo sammen.

Så nu kan I hente det tabte ind?

- Lige præcist. Vi skal nok få nogle flere hyggelige og lune lørdage indtil jazz-sæsonen slutter den 21. august - som sædvanligt med Odense Banden og en kendt solist.

Og så er der æggekagerne?

- Dem bliver folk aldrig trætte af, og vi er langt foran salget i forhold til sidste år. Og opskriften rører vi ikke ved - det er den gode gamle. Bortset fra at vi nu tilbyder både bacon og flæsk - og 80 procent af gæsterne vælger begge dele.

- Sidste år brugte vi 400.000 friske æg, 20 ton flæsk og cirka otte ton bacon. I år runder vi en halv million æg.

Vådt - men salget er godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce