V og K skal holde sammen


V og K skal holde sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2005 kan blive året, hvor Socialdemokraterne mister magten i Odense. Byen har i den grad brug for fornyelse efter 68 års uafbrudt socialdemokratisk styre. Ved sidste kommunalvalg faldt de socialdemokratiske højborge i Randers og Århus. I 2005 kan det meget vel blive i Odense, at Socialdemokraterne mister magten.

FORUDSÆTNINGENfor et systemskifte er et stærkt sammenhold mellem Venstre og Konservative.

Fra landspolitikken ved vi, at kun når V og K står sammen, er det muligt at fravriste Socialdemokraterne regeringsmagten. Sådan er det også i Odense.

I ADSKILLIGE år har vi været vidner til, at det er lykkedes Socialdemokraterne den ene gang efter den anden at spille de to borgerlige ud mod hinanden. Skiftevis har det ene og det andet parti været "inde i varmen". Og den eneste sikre vinder har været Socialdemokraterne, der oftest har fået det, som de gerne ville.

DERFOR hviler der et stort ansvar på de to partier for i det kommende år at vise, at der er et troværdigt borgerligt

alternativ i Odense Byråd.

I Venstre ved vi, hvad der står på spil, og vi er parate til det tætte parløb, men der skal som bekendt to til at danse tango.

VEL skal der være plads til forskellighed mellem de to partier, men der er brug for en langt højere grad af gensidig respekt og klare signaler om, at vi har de samme mål.

Frem til valget skal de to partier i samklang, så vælgerne kan se et troværdigt og klart borgerligt alternativ.

TO store udfordringer bliver den kommunale struktur og kommunens budget for næste år. På begge områder skal V og K vise, at vi står sammen, derved fremstår der et klart borgerligt alternativ. Samtidigt med, at det vil lægge et massivt pres på Socialdemokraterne og dermed sikre, at V og K sammen får størst mulig indflydelse.

LIGESOM de to partier på en række områder, som effektivisering af kommunen, at få omsat kulturstrategien til en vækststrategi, skabt flere rigtige arbejdspladser, styrket skolerne, en værdig ældrepolitik, få løftet yderområderne, få flere kommunale opgaver udliciteret og meget mere, skal vise at vi vil samme vej.

FOR Venstre er det afgørende, at et borgerligt flertal skal gøre en forskel. Efterårets kommunalvalg drejer sig ikke blot om at fravriste Socialdemokraterne magten, men om at et nyt borgerligt flertal skal bruges til at bringe Odense videre.

Og at den succes med at skabe resultater og forandringer, som VK-regeringen har gennemført på landsplan, overføres til Odense.

SKAL det lykkes, er forudsætningen et stærkt sammenhold mellem V og K, der sammen udgør fundamentet for det nødvendige systemskift og den fornyelse, som Odense har så hårdt brug for efter næsten 70 års uafbrudt socialdemokratisk styre.

Lars Chr. Lilleholt, Kirke- gaards Allé 33, Odense, er Venstres spidskandidat til byrådsvalget

V og K skal holde sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce