V: Fortryder ikke Elsam-salg


V: Fortryder ikke Elsam-salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Manden, der begyndte hele diskussionen om salg af kommunens energi- interesser, Lars Chr. Lilleholt (V), fortryder ikke salget af Elsam-aktierne.

- Det har ellers ikke skortet på kritik de sidste par dage, men jeg fortryder intet. Vi gjorde det rigtige i situationen, og det er trods alt bedre med en fugl i hånden end tre på taget, siger Lars Chr. Lilleholt.

Ingen kender kursen

- Sandheden er, at ingen kan vide, hvad kursen på Elsam-aktierne vil være i 2006, når selskabet børsnoteres. Derfor er snakken om en kurs på 1400 hen i vejret, ingen kan vide, om det er den rigtige kurs.

Lars Chr. Lilleholt hæfter sig i stedet ved, at der nu takket være Elsam-pengene kommer til at ske en masse, som ellers ikke ville være kommet i gang.

- Uden Elsam-pengene havde Odense ikke fået no-gen kulturplan. Og folk har krævet, at der skulle ske noget i byen. Det kommer der til nu, og derfor er jeg glad for, at vi nu får mulighed for det med salget af Elsam-aktierne.

- Med den holdning lægger du jo afstand til Konservative, som I ellers går til valg sammen med for at vælte Anker Boye. Hvordan hænger det sammen?

- Denne sag burde hæve sig over partipolitik. De partier, der stemte for Elsam-salget, burde stå sammen nu. Det her er for vigtig en sag til, at den skal gå op i partipolitik, mener Lars Chr. Lilleholt.

V: Fortryder ikke Elsam-salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce