Ur kan fælde geværrøvere - taxa efterlyses


Ur kan fælde geværrøvere - taxa efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Politiet efterlyser nu både en taxa og et kostbart Rolex-ur i forbindelse med det særdeles voldsomme røveri mod et ægtepar i Dalum natten til mandag.

To maskerede mænd med oversavede jagtgeværer trængte ind i parrets villa på Skovalleen og truede dem til at aflevere deres værdier. Ægtemanden måtte blandt andet aflevere sit Rolex-ur.

Det værdifulde armbåndsur er købt i sommer på net-auktionen lauritz.com for knap 100.000 kroner. Til brug ved auktionen blev uret fotograferet, og auktionshuset har nu stillet billederne til rådighed for Odense Politi.

Det afbilledede ur er altså netop det, der blev stjålet ved røveriet natten til mandag, og ikke blot et magen til.

- Hvis nogen er i besiddelse af uret, har fået det tilbudt eller set det hos andre, er vi meget interesseret i at høre fra dem, siger vicekriminalkommissær Per Petersen fra Odense Politi.

Han vurderer, at røverne vil få svært ved at sælge uret i Odense.

- Jeg tror, at muligheden for at afsætte det er ret dårlig. Når vi nu går ud og efterlyser det, vil gerningsmandens mulighed for at få en god pris forringes yderligere. Der vil være ekstra stor opmærksomhed om Rolex-ure, vurderer han.

Taxa efterlyses

Under røveriet blev den 57-årige ægtemand tvunget til at køre med røverne til Danske Banks afdeling på hjørnet af Fåborgvej og Clausens Allé. Her skulle han hæve 6000 kroner til røverne på sit dankort.

Politiet vil gerne i kontakt med chaufføren og eventuelle passagerer i en taxa, som manden så køre forbi, mens han befandt sig ved bankens pengeautomat sammen med de to røvere.

Taxaen er en blå stationcar med hvide reklamer. Den kom fra Sdr. Boulevard og drejede til venstre ad Dalumvej. Ifølge Per Petersen har klokken været cirka 01.10, da taxaen kørte forbi.

Ur kan fælde geværrøvere - taxa efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce