Unicef er sikret penge


Unicef er sikret penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Jeg ved ikke, hvad Duran Duran, Sabya og Hej Matematik skal have for at spille, og hvor mange mennesker der skal ind til koncerten lørdag, før regnskabet løber rundt, det er nemlig ikke vores bord, men jeg ved, at der går 10 kroner fra hver solgt billet til Odenses Unicef-indsamling, og det er det vigtigste for os, siger citychefen Lone Skjoldaa, talskvinde for arbejdsgruppen, der står bag koncerten på Dyrskuepladsen, hvor britiske firser-ikoner er det store tilløbsstykke.

- Vi er sikre på, at der kommer penge i kassen til by-indsamling til skolebørn i Bolivia, og jeg glæder mig til engang i næste uge, når jeg sammen med Jesper Larsen fra Albani, går op til Unicef-sekretariatet på EventHouse med en stor pose penge.

- Der går også 10 kroner til velgørenhed fra de billetter, der sælges til reduceret pris, til bl.a. kommunens medarbejdere og til cityforeningens medlemmer. Odense får penge i indsamlingskassen uanset hvad.

- Tilmed ser det vejrmæssigt okay ud lørdag. Det bliver nemlig tørt vejr, og så gælder billetten også som indgangskort til diskotek Retro i Overgade, hvor der er afterparty.

Unicef er sikret penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce