Ungdomsboliger hører unge til


Ungdomsboliger hører unge til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØHUS: Mette Graversen og Jesper Dalsgaard har hver deres et-værelses på øverste etage og et lille fælleskøkken i midten. Fra det åbne trapperum er der direkte adgang ned til et større fælleskøkken som deles af fire et-værelses på nederste etage.

- Og det er godt nok en fæl stank, der kan komme dernede fra, når de snavsede gryder har stået fremme i flere dage, fortæller Jesper Dalsgaard.

- Fælleskøkken er o.k., hvis man ellers kan enes om en fælles rengøring også.

Jesper Dalsgaard flyttede ind helt tilbage i 1999.

- Da vi var yngre, var det super at bo på denne måde. Der var fredagsbar og fælles grillaftner, siger Mette Graversen. - Men nu er vi begge blevet 26 år, og jeg vil tro, at gennemsnitsalderen her er ca. 20 år, så ét år mere her ville være deprimerende.

- Har man alderen, så er det en god måde at bo på, mener de begge. - Der er nok sket et generationsskift, mener Mette Graversen, som netop er færdig uddannet lærer.

- Unge i dag er måske mere "mig først". De er vant til, at mor tager det snavsede håndklæde, rydder op og gør rent. Når de så kommer her, skal de pludselig selv sørge for alt.

Tidligere kan både Mette Graversen og esper Dalsgaard huske, at der hvert halve år kom en seddel ind af døren, hvor der stod at: "hvis du ikke længere er studerende, så skal du flytte". Nu er det flere år siden, de har set sådan en seddel, og Jesper Dalsgaard er ikke i tvivl om, at det hænger sammen med vanskelighederne med at leje boligerne ud til studerende.

Sammen har Mette Graversen og Jesper Dalgaard, der er i lære som tømrer, nu købt eget hus på Vestfyn, og de er allerede i fuld gang med at pakke flyttekasserne. Deres kollegiedage er talte.

Ungdomsboliger hører unge til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce