Ung mand ville køre betjente ned


Ung mand ville køre betjente ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallertfører ville flygte fra politiet, men det endte med, at betjentene måtte springe for livet.

ODENSE: Han vidste, det ville ende med en stor bøde, da politiet prøvede at stoppe ham. Knallerten han kørte på, var nemlig tunet.

Og med en tidligere bøde i hukommelsen besluttede han sig derfor for at køre fra patruljevognen. En beslutning, der ender med, at han nu er dømt for at have forsøgt at påkøre to betjente.

Måtte springe for livet

En sommernat sidste år kørte en ung mand fra Odense uden styrthjelm, og det spottede en patruljevogn, som forsøgte at stoppe manden.

Flugten gik herefter rundt i Vindegade og Hans Tausens Gade for at ende i Slotsvænget.

Herfra kørte den unge mand ind i en baggård, som ender blindt. Tre betjente steg ud af patruljevognen for at tale med den unge knallertfører. Men han ville absolut ikke snakke og gassede i stedet op og kørte mod to af betjentene. De måtte begge springe for livet.

Den tredje betjent fik dog stoppet manden.

Skal personundersøges

Ingen af betjentene kom noget til ved mandens voldsomme opførsel, og han var tilsyneladende heller ikke påvirket af hverken alkohol eller stoffer.

Den unge mand blev kendt skyldig i på en hensynsløs måde at have bragt betjentenes liv og førlighed i fare. Hvor lang straf, han skal have, blev ikke fastlagt i retten, da manden først skal personundersøges.

Ung mand ville køre betjente ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce