Det bliver den 22-årige fynbo Michael Larsen, der skal kæmpe i hovedkampen ved MMA-galla i Odense på lørdag. Et stævne, du kan se direkte på fyens.dk.

Michael Larsen er medlem af Supreme Combat Odense DK.

- Det vigtigste for mig ved MMA er den underholdning, jeg kan præsentere for publikum. Jeg kæmper udelukkende for at skabe et show for seerne. Men også for selv at udvikle mig som person. MMA har for mig givet mig en bedre forståelse for disciplinært arbejde og bedre opfattelse af måden at agere på foran andre mennesker, forklarer Michael Larsen.

Der er stadig uenighed om, Mixed Martial Arts, som MMA står for, kan betragtes som en sportsgren.

Disciplinen, der forener en lang række forskellige kampsportsgrene, er stærkt voksende på verdensplan.

Det kulminerede foreløbigt forrige lørdag, da det største MMA-navn i verden Conor McCgregor mødte verdens største boksenavn, Floyd Mayweather, i en boksering.

Det blev til et nederlag til MMA-kæmperen, mens først sidst i 10. runde, og mange betragter årets største sportsbegivenhed som en blåstempling af MMA-fænomenet eller sportsgren alt efter temperament.

- Interessen for MMA vokser voldsomt i disse år. Antallet af folk, der selv dyrker sporten stiger, og nok så vigtigt er der et boom i interessen blandt publikum og medier, siger Claus Skjoldborg Larsen, en af arrangørerne af MMA-galla.

Lørdag aften klokken 18.30 går det løs i det runde bur med 15 kampe i Odense Idrætshal. Du kan se hele stævnet direkte her på fyens.dk.

I videoen øverst i artiklen kan du få en forsmag på MMA og møde Michael Larsen, der altså kæmper hovedkamp.

  • 31 FIN massimo

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.