En nepalesisk familie skal udvises efter otte år i Danmark, fordi faren Shalik Ram har arbejdet for meget under sine studier i Odense.

Kort efter at nepalesiske Shalik Ram har forsvaret sin Master på Syddansk Universitet i Odense skal både han og hans familie udvises fra Danmark.

Det skriver TV2 Fyn.

Han har nemlig arbejdet mere end de 15 timer om ugen, som er tilladt med det visum har han fået i Danmark.

Shalik Ram fortæller, at han arbejdede ved siden af sit studie for at forsørge sig selv og sin familie. Han var ikke opmærksom på de pågældende regler.

- Jeg stoppede med det samme. Jeg ringede til min chef og gjorde dem opmærksomme på det, men de vidste det heller ikke, forklarer Shalik Ram til TV2 Fyn.

Shalik Ram har boet i Danmark i otte år, mens hans kone Rita Ram har boet i Danmark i fem år. Deres søn Sean, på tre år, er født og opvokset i Danmark.

Se indslaget med familien i aften på TV 2/Fyn kl. 19.30.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.