Kun cirka 400 billetter tilbage til HCA Festspillenes forestilling ”Pippi”, der trak fuldt hus onsdag aften, hvor der var premiere. Det var den første af i alt 12 forestillinger.

Der var stående applaus fra salen i Magasinet efter sidste replik, da der onsdag var premiere på ”Pippi”. 400 så den frække, stærke, fregnede og rødhårede Pippi Langstrømpe udfolde sig på scenen med vennerne Annika og Tommy, hesten og aben Herr Nilsson til den første ud af i alt 12 forestillinger under HCA Festspillene.

Avisen fangede Rune Kallager, som er bestyrelsesformand for HCA Festspillene, til en kort kommentar, netop som tæppet var gået ned.

- Det er gået helt fantastisk. Holdet lavede en fantastisk præstation, og der var stående applaus fra publikum.

Udsolgt inden weekenden

Og nu gælder det om at handle hurtigt, hvis man vil nå at sikre sig billetter.

- Der er kun cirka 400 billetter tilbage i det hele. Det er det, der er. Og det kommer til at gå stærkt, for nu tager 400 hjem i dag og fortæller videre, hvilken god forestilling det er, så vi tror, det går rigtig stærkt fra nu af, siger Rune Kallager.

Det er rykket særligt siden fredag, hvor der var en stor artikel om forestillingen i Fyens Stiftstidende.

- Hver dag siden artiklen er der røget stort set 150 billetter. Det er stadig tidligt at spå om, men jeg tror, at vi har udsolgt inden weekenden, siger Rune Kallager.

- De eneste to dage der er tilbage med god plads, er onsdag og torsdag i næste uge. Resten er godt booket op med 10-30 billetter tilbage til hvert show, siger han.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.