Udsatte indtager Kongens Have


Udsatte indtager Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugernes Bazar blander debat, underholdning og samvær i dag

ODENSE: Hvem ved bedre end de socialt udsatte, hvor skoen trykker, og hvad der skal til for løse deres problemer?

Dette spørgsmål ligger som et tema for Brugernes Bazar. Et arrangement, som Rådet for Socialt Udsatte sammen med en række brugerorganisationer afholder i dag i Kongens Have - for femte år i træk i øvrigt.

På programmet er en blanding af samvær, underholdning og politisk debat. Bazaren er tænkt som et mødested, hvor brugere, praktikere, politikere og andre interesserede kan samles om en åbenhjertig debat. Under overskriften: "Brugeren som ekspert i eget liv - fra tilskuer til deltager".

Minister-åbning

Pladsen åbner kl. 10, og kl. 11 er der officiel åbning ved velfærdsminister Karen Jespersen, rådmand Erik Simonsen, formand for Rådet af Socialt Udsatte, Preben Brandt, samt en repræsentant for brugerorganisationerne.

Kl. 13 er der høring i mindre grupper, hvor alle kan komme til orde med deres egne erfaringer. Og kl. 16.30 er der paneldebat med politikerne.

Videre uden penge

Underholdning er der blandt andet ved satirikeren Jacob Morild, der vil fortælle om, hvordan man kommer videre i livet, når man ikke har råd til transport, samt fra sangerinden Monique.

Morild går på scenen kl. 12.30, og Monique synger kl. 15.

Udsatte indtager Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce