USA-ambassadør cykler til Odense

Den sportsinteresserede amerikanske ambassadør James P. Cain på Odense-visit for formentlig sidste gang i sin embedsperiode - for første gang på cykel.

USA-ambassadør cykler til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske ambassadør James P. Cain har flere gange besøgt Odense, og hver gang er han ankommet standsmæssigt i poleret ambassadørbil med privatchauffør, sekretær, rådgiver og sikkerhedsfolk.

Når han på onsdag vender tilbage til Odense, formentlig for sidste gang som ambassadør, så kommer ambassadøren cyklende - fra Glamsbjerg.

James P. Cain er ved at være klar til de sidste etaper af sin "The ReDiscovery Tour", en slags farvel og tak-charmerundtur i Danmark.

Ambassadøren er udpeget af præsident, George W. Bush, og efter nytår skal han tilbage til USA.

Besøget kommer til at foregå i en afslappet atmosfære, hvilket også har været kendetegnet for hans tidligere ophold i byen. Han kommer cyklende fra Glamsbjerg, og hans gode ven og Elvis-imitator, Henrik Busborg, tager imod - på cykel på Sdr. Boulevard.

Og så skal den stærkt Elvis Presley- og sportsinteresserede ambassadør, som er uddannet advokat, rundt i byen og blandt andet se, hvordan idrætsdagen på Tingkærskolen forløber. Han besøger Elvis-eksperten Torben Eschen på Astrupvej, der kalder sin ejendom Graceland, han skal hilse på borgmester Jan Boye samt besøge den lille software-virksomhed IFAD i det gamle toldkammer.

USA-ambassadør cykler til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce