Tyv spyttede på betjent under anholdelse


Tyv spyttede på betjent under anholdelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORHØR: 33-årig sigtet for flere tyverier og indbrud, og blev fængslet i foreløbigt fire uger
ODENSE: En 33-årig mand, som natten til i går spyttede en politibetjent i ansigtet under anholdelse, må nu indstille sig på at sidde fængslet de næste fire uger.

Manden blev klokken 03.22 natten til fredag anholdt uden for Arkaden i Vestergade, efter at han ifølge politiet havde stjålet to dametasker på værtshuset Mr. Jones.

To kvinder havde netop fået stjålet deres tasker oppe ved baren, og da de opdagede det, ledte de i hele Arkaden. Her så de den 33-årige mand, som skjulte taskerne under sin jakke.

Det lykkedes kvinderne at fravriste manden taskerne.

Da de kort efter kom ud på Vestergade så de, at den 33-årige var blevet anholdt af politiet. De henvendte sig til betjentene, og forklarede, at den 33-årige havde stjålet deres tasker inde i Arkaden.

Manden nægtede tyveriet, og hans forsvarer mente ikke, der var fundet bevis for det.

- Det er meget nemt for sådan et par piger, der har haft en glad aften og formentligt har drukket andet end sodavand hele aftenen, at mene, at når politiet har anholdt en person udenfor, må han også være den skyldige. Men sådan en genkendelse kan ikke bruges til noget, sagde forsvareren, advokat Bjarne Rasmussen.

Sigtet for flere forhold

Når politiet valgte at fremstille manden i grundlovsforhør var det, fordi man også ville sigte ham for nogle andre forhold.

Den 13. april klokken 17.20 blev han taget på fersk gerning af en butiksdetektiv, da han var i færd med at stjæle Playstation- og pc-spil for 1744 kroner hos Superbrugsen i Vestergade.

Butiksdetektiven havde holdt øje med den 33-årige, som havde fyldt en indkøbskurv med spillene. Kurven havde han stillet ved indgangen, mens han selv gik ud gennem kasselinjen. Her blev han stoppet af butikstyven.

Den 33-årige nægtede tyveriet, og hans forsvarer mente heller ikke hér, der var bevis nok til at tilbageholde ham.

- Hvis han ikke har stået med varerne på den forkerte side af kasselinjen kan han ikke dømmes for tyveri, sagde forsvareren.

Til gengæld erkendte den 33-årige, at han den 18. maj begik indbrud i en kontor på Elvej, hvor han stjal to tegnebøger med i alt 2000 kroner.

Anklageren krævede manden varetægtsfængslet i fire uger, blandt andet, fordi der er begrundet mistanke om, at den 33-årige igen vil begå tyveri og indbrud. Den slags er han allerede dømt for adskillige gange, og har også en dom, som endnu ikke er afsonet.

Det var også ud fra den årsag, at dommeren fængslede ham i fire uger. Manden kærede fængslingen til Østre Landsret.

Tyv spyttede på betjent under anholdelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce