Tv-kanaler i kø for at blive sendt gratis


Tv-kanaler i kø for at blive sendt gratis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Nu kan samtlige knap 20.000 husstande i Glentevejs Antennelaug se TvDanmark 1 i en prøveperiode på to måneder, og det er ganske gratis.

Tv-kanalerne står på nakken af hinanden for at komme ind i Glentevejs net. Da Stiftstidende for en måned side kunne fortælle, at en række kanaler bød sig til, blev antennelavet kontaktet af endnu flere, der gerne vil gøre deres hoser grønne.

Brugerafstemning

Det hele handler om synlighed, inden antennelavet i marts/april holder brugerafstemning for at få afgjort, hvilke stationer der fra sommer skal være i nettet i en kommende to års periode.

- Vi havde en aftale om at sende TvDanmark 1 i marts, men da en anden prøvekanal Travelchannel skulle skifte satellit-position, blev vi i stedet tilbudt at sende TvDanmark 1 allerede fra nu. Da tilbuddet er ganske gratis, der er plads i nettet, og medlemmer efterspørger kanalen, var der ikke så meget at spekulere på, siger Niels Jørgen Naundrup-Jensen, der er formand i Glentevejs Antennelaug.

Boksning fra Odense

For bokseinteresserede kommer fremrykningen af TvDanmark 1 meget tilpas. Fredag 9. februar sendes "Fight Night" fra Odense Idrætshal, hvor der er tiltelkampe på programmet.

En anden efterspurgt dansk kanal, DK 4, er også med i nettet i en prøveperiode på en måned. Denne station er f.eks. i Tele Danmarks kabelnet, og den får roser blandt andet fordi den sender en række kulturelle og politiske udsendelser, hvor de interviewede får god tid til at komme til orde. Her er der ikke noget amerikansk tempo.

I de sidste 14 dage op til afstemningens begyndelse erstattes DK 4 af filmkanalen TV Bio+.

For folk med trang til internationale nyheder er der også et ekstra tilbud - i form af Euronews, der sendes frem til 1. april.

50 kanaler

Seere med ældre tv-apparater, hvoraf mange kun har plads til 32 fastindstillede kanaler, kan simpelthen ikke rumme det totale udbud på én gang, men må vælge. Inklusiv de mange prøvekanaler er der nu ikke mindre end et halvt hundrede kanaler i Glentevejs net.

Tv-kanaler i kø for at blive sendt gratis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce