60'er-rockerne i Spacemakers er raget uklar. To medlemmer har forladt bandet - eller er blevet smidt ud, alt efter hvem der udtaler sig.

Spacemakers har udsendt en pressemeddelelse, hvori der står, at det originale medlem Boris Blinoff er ekskluderet af bandet, og at Paul Andy følger trop.

Boris Blinoff forstår ikke, at han skal hænges ud ved navn og fortæller til avisen, at han aldrig har godkendt den udsendte pressemeddelelse med følgende ordlyd:

"Der har ikke altid været fuld enighed om repertoire, udvikling i musikstilen og rollerne i Spacemakers, og i konsekvens heraf blev det ved det aftalte evalueringsmøde foreslået, at Boris Blinoff skulle tage en pause for at overveje og vurdere sin rolle i bandet, hvilket Boris ikke ønskede. Han betragtede sig derfor som ekskluderet af bandet. Paul Andy overvejede at blive i Spacemakers, men i solidaritet med Boris, har han meddelt, at han udtræder af bandet".

- Jeg er dybt rystet over, at man kan udsende en pressemeddelelse, som jeg ikke har givet grønt lyst til. Jeg føler mig i den grad hængt ud. Det er korrekt, at vi gennem længere tid har haft nogle kontroverser, men Paul Andy og jeg vil ikke finde os i at blive hængt ud på den måde, siger Boris Blinoff.

Lodret uenig

Bassist og stiftende medlem af Spacemakers i 1963, Jørn Bonnesen, er lodret uenig i, at den udsendte pressemeddelelse fra Spacemakers ikke er godkendt af Boris Blinoff.

- Det er 110 procent forkert. Boris Blinoff har godkendt den lige så vel som alle andre implicerede. At han nu nægter det, er netop en af grundene til, at det er kommet så vidt. Boris er desværre ikke til at arbejde sammen med længere, siger Jørn Bonnesen.

Læs hele historien i Fyens Stiftstidende mandag og på Mitfyn.dk.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.