Tudekiks i Tusindårsskoven?


Tudekiks i Tusindårsskoven?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver stadig sværere at arrangere koncerter i Tusindårsskoven, hvis man skal tro arrangørerne bag weekendens Open Air-koncerter, Odense Ishockey Klub. For det grønne område i det, der måske engang bliver til en rigtig skov, er slet ikke gearet til koncerter. Der er ingen strøm, ingen vand og ingen parkeringspladser.

Men hvorfor så holde Open Air? I bund og grund handler det vel om at tjene penge til klubbens arbejde, og den dag, der ikke er penge i det længere så drop det.

Derfor smager det lidt af tudekiks i Tusindårsskoven, når arrangørerne i torsdagsavisen beklagede sig over, at de nu må bekoste et meget dyrt hegn langs med den nærliggende jernbane, fordi deres gæster parkerer så tæt på festpladsen som muligt og så krydser jernbanesporene med livet som indsats

Men hvad er alternativet? At lade folk fortsætte trafikken eller bede kommunen (læs os alle) om at betale for et fast hegn, der nogle få dage om året skal holde folk fra at krydse jernbanen?

Det klinger forkert i mine ører, at det skulle være andre end arrangørernes problem. Til gengæld må man give dem en tommelfinger op, for at efterlyse en stor tidssvarende festivalplads i Odense.

Vi har ellers fået en nyrenoveret idrætshal og en hel ny Arena Fyn, men det har blot udløst monopolagtige tilstande til den helt store spiller på banen, Odense Sport & Event, der oven i købet vil kunne skumme fløden, hvis andre vil bruge faciliteterne.

Dyrskuepladsen kan ingen vel mene seriøst som et alternativ til Tusindårsskoven. Den ligger fantastisk midt i byen, men ligner noget fra et fjernt århundrede, hvor de fleste kom cyklende til og ikke stillede samme krav, som folk gør i dag. Og omkranset af naboer er det vel ikke lige stedet til at fylde flere rockkoncerter ind.

Skulle politikerne tænke rigtig stort, gravede de gamle og for længst skrinlagte planer op om en festivalplads i nærheden af motorvejsnettet med rimelige tilslutningsforhold for bilglade gæster og sportsklubber med festivaldrømme.

Dem, der råber fra skoven, har i hvert fald fortjent et politisk svar.

Tudekiks i Tusindårsskoven?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce