Troels Bech interviewet af fodboldskolebørn


Troels Bech interviewet af fodboldskolebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's Superligatræner Troels Bech måtte både tage imod vand og skarpe spørgsmål fra nysgerrige drenge og piger i Fraugde i går eftermiddag.

Bech har i den forløbne uge selv haft sin 10-årige søn, Tobias, med på DBU's fodboldskole, som Fraugde GIF og Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening har arrangeret. Og selv om OB i dag lørdag spiller topbrag ude mod FC Midtjylland, var Troels Bech frisk på at stille op til en autograf- og spørgsmålsseance for de 144 børn i aldere 8-14 år, som har været med i fodboldskolen.

Spørgsmålene var vidt forskellige, beretter Jørgen Rasmussen, leder i Fraugde GIF.

Hvem var eksempelvis Troels Bechs yndlingsspiller, ville én vide?

Bech svarede:"Tobias".

Og også det gode og aktuelle spørgsmål:- Hvem spiller i OBs midterforsvar mod FC Midtjylland?

Svar:"Steen Nedergaard".

- Og så gled Troels Bech lidt af, griner Jørgen Rasmussen, for vi vidste jo alle, at Steen Nedergaard var den ene af de midterforsvarer. Men børnene ville jo vide, om det var nyerhvervelsen Pontus Segerström eller Jacob "Gaxe" Gregersen, som skulle spille ved siden af Nedergaard.

Troels Bech, der ikke er uden en vis erfaring i at parere spørgsmål væk, som han ikke vil svare på, fik afværget situationen ved at foreslå, at børnene jo kunne stemme om, hvem de synes skulle starte inde. Afstemningen endte fifty-fifty.

Efter spørgsmålene fra fodbold-ungerne spillede Troels Bech med i lederkampen bagefter - og fik vandpistolvand som alle de andre voksne på årets varmeste dag.

PS:Hvis du bladrer om på side 8 i denne sektion, kan du se Stiftstidendes OB-ekspert, Leif Rasmussen, svare på, hvem Steen Nedergaard danner makkerpar med i OBs midterforsvar i dag i Herning.

Når nu Troels Bech ikke ville i Fraugde...

Troels Bech interviewet af fodboldskolebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce