Centrum: En kvinde blev mandag udsat for et usædvanligt frækt tricktyveri ved en rulletrappe til Svendborg-banens perron på Odense Banegård Center.

Kvinden var på vej ned på perronen,da hun ved rulletrappen pludselig blev skubbet og mast af det, hun opfattede som andre passagerer.

Det var to østeuropæisk udseende mænd, hvoraf den ene ville mase sig forbi på en måde, så både hun og han faldt. I faldet røg hendes skuldertaske af og landede på jorden. Manden, der maste sig forbi, tabte sin rygsæk.

I den tumult, der opstod, blev kvindens skindpung stjålet fra skuldertasken.

Manden, der havde mast sig forbi hende, gik videre mod rutebilholdepladsen. En anden mand, der gik med en mindre rygsæk, gik retur op ad rulletrapperne mod banegårdscentret.

Tricktyven, der maste sig forbi kvinden, beskrives således: Mand, 30-35 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning. Han havde kort mørkt hår og var østeuropæisk af udseende. Han var iført sort kort dynejakke og medbragte en blå og sort rygsæk. Det var ham der maste sig forbi hende. (oms)

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune