Tricktyve slog til i vinafdeling

Tricktyvene var væk inden politiet kunne nå frem. Genrefoto

Tricktyve slog til i vinafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde udsat for frækt tyveri under indkøbstur

En odenseansk kvinde blev fredag eftermiddag udsat for et frækt tricktyveri under en indkøbstur i et supermarked på Vesterbro. Selv om der var masser af mennesker i butikken lykkedes det to tyve - formentlig østeuropæere, at forvirre kvinden så meget, at de kunne stjæle hendes pung. Kvindens opmærksomhed blev afledt, da den ene af mændene henvendte sig til hende i vinafdelingen. Uden at hun næsten nåede at ænse det, dukkede endnu en man op ved hendes indkøbsvogn, hvor hun havde sin taske stående.

Mens den første holdt fast i hendes opmærksomhed, var den anden hurtig til at lukke tasken op og tage kvindens pung. Da den var i hus forlod de to mænd i hast butikken, og kort efter opdagede kvinden at hendes taske i vognen stod åben - og at pungen var væk.

Selv om tyveriet blev anmeldt til politiet umiddelbart efter, så var både pung og mænd forsvundet. Kvinden har til politiet beskrevet de to mænd således:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, mellem 40 og 50 år og 175-180 centimeter høj. Han var almindelig af kropsbygning, lys i huden og var kronraget/skaldet. Han var iført en rød trøje, sort jakke og grå bukser. Den anden mand, B, beskrives således: Mand, østeuropæisk af udseende, mellem 40 og 50 år, 180-185 centimeter høj. Han var også almindelig af kropsbygning og hvid i huden. Han var også kronraget/skaldet og iført en blå skjorte, sort jakke, blå cowboybukser og så medbragte han en sort skuldertaske.

Det sker med jævne mellemrum at tyve slår til i supermarkeder, hvor kunder ofte lader deres håndtaske stå i vognen. Derfor lyder rådet, at have håndtasken over skulderen - eller at man selv har tømt tasken for værdier som pengepung, nøgler og mobiltelefon.

Tricktyve slog til i vinafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce