Tredje mand fængslet for voldsturné på Stige Ø

Ved et grundlovsforhør onsdag morgen blev den tredje formodede gerningsmand til en serie grove overfald på en ung odenseaner varetægtsfængslet her ved Retten i Odense. Dermed er alle tre mistænke gerningsmænd nu fængslet. Arkivfoto: Michael Bager

Tredje mand fængslet for voldsturné på Stige Ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle mulige gerningsmænd bag et groft overfald i Odense er nu i arresten.

Der var en. Der var to. Og nu er der tre yngre mænd fængslet i en sag om en særdeles grov voldsturné i Odense natten til den 25. august.

Onsdag blev en 18-årig mand fremstillet ved et lukket grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Ligesom en 19-årig og en 21-årig mand er han sigtet for at have udsat en yngre odenseansk mand for en serie overfald, som anklagemyndigheden i første omgang mener er omfattet af straffelovens paragraf om legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Hvorfor de tre mænd skulle udsætte den yngre mand for en voldsom behandling vides stadig ikke.

- Som det var tilfældet med de to andre grundlovsforhør i sagen, så blev også dette holdt for lukkede døre. Derfor kan vi ikke sige noget om motivet, de sigtedes forklaringer eller hvordan de forholder sig til sigtelsen, siger Sabrina Holmegaard, der mødte i grundlovsforhøret på vegne af Anklagemyndigheden på Fyn.

Om den 18-årige valgte at kære fængslingen, kan hun heller ikke sige noget om. Hun oplyser dog, at de to andre formodede medgerningsmænd fortsat er varetægtsfængslet.

I forbindelse med det første af de tre grundlovsforhør kom det frem, at den unge mand blev udsat for adskillige spark, knytnæveslag og et enkelt tramp på hovedet, samt stik med kniv.

Ifølge advokaturchef Flemming Høj Larsen var knivstikkene dog kun små stik på mandens ben og ikke dybere stik. Ifølge sigtelsen fra det første grundlovsforhør skulle voldsudøvelsen være foregået på en nærmest voldsturné-agtig måde over en længere tidsperiode flere forskellige steder i Odenses centrum og udkant natten til lørdag.

I løbet af natten udsatte de tre den unge mand for vold ved Stige Ø, i området ved Stige Ø og flere steder i Odenses Centrum.

Straffen for legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter har en straframme på fængsel i op til seks år.

Tredje mand fængslet for voldsturné på Stige Ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce