Tre nætter i træk: Container i flammer

For tredje nat i streg opstod der brand på Heliosvænget i Odense og i mindst to af tilfældene, er det samme container. Arkivfoto.
Foto: Katrine Becher Damkjær

Tre nætter i træk: Container i flammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag, onsdag og torsdag nat har politiet været et smut forbi Heliosvænget i Dalum efter anmeldelser om brand i containere. I mindst to af tilfældene er der tale om samme container.

- Godt nok har jeg været ude for, at der kan opstå brande i containere, hvis der er kastet gløder i, men jeg har godt nok ikke været ude for, at den samme container brænder to dage i træk.

Sådan lyder det fra vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede fredag morgen.

Han oplyser, at politiet natten til fredag rykkede ud til Heliosvænget i Odense efter meldinger om flammer i en container - en gentagelse fra natten til torsdag, hvor samme container brændte.

- Det er den samme container (som natten til torsdag, red.), der er ild i, men den står, så den ikke kan antænde noget, fortæller Lars Thede.

Et kig på politiets døgnrapport fra onsdag afslører, at der også natten til onsdag var en containerbrand på Heliosvænget.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om en eventuel sammenhæng mellem brandene, eller om hvordan det efterforskes.

- Det her er ærgerligt. Det dur ikke at gå og tænde ild til ting. Jeg siger ikke, at den har forbindelse til andre brande, men det er noget, vi ser på med stor alvor. Og hvorvidt vi foretager os noget eller ej, det holder vi nok for os selv lige nu, siger Lars Thede.

Tre nætter i træk: Container i flammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce