Travlt på scenen for den nybagte mor


Travlt på scenen for den nybagte mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christine Albrechtslund instruerer Peter Pan i Kolding, spiller Nille i Holbæk og Odysseus på Folketeatret - men får også tid til familien i Odense

ODENSE: - Jeg lever og har det rigtigt godt, siger Christine Albrechtslund, der pludselig dukker op i sommervarmen.

Hun, der som ambitiøs teenager for en lille snes år siden skabte teater og musicals rundt om i Odense, som i 2001 blev uddannet på Odense Teaters skuespillerskole og senere blev tilknyttet teatrene i Odense og Århus - og nu også Folketeatret.

Christine Albrechtslund blev for fem måneder siden mor til en dejlig lille datter, og alligevel giver hun sig tid til at bruge sommeren på at instruere og spille teater.

- Der er dejligt meget at se til resten af året - og mere til. Det her er mit liv, og sådan har jeg det bedst, indrømmer Odense-pigen, lige inden hun går i gang med at instruere Dronning Dorothea Teatrets opsætning af "Peter Pan" på amfiscenen i Kolding.

- Det er lige før premieren, og der er sommerfugle i maven på scenen. En fantastisk udfordring, at arbejde så intenst med 80 børn, unge og voksne i en musical som denne, en stor satsning af hele byen, siger den nybagte mor, der trods travlhed udstråler et imponerende overskud.

Dagligt kører hun fra sommerhuset til Kolding for at arbejde med skuespillerholdet, for alt skal være klappet og klar til premieren på fredag.
Christine Albrechtslund har fuld fart på karrieren, men hun ved, det er vigtigt indimellem at vende hjem til Odense og være sammen med de gamle venner.
Christine Albrechtslund har fuld fart på karrieren, men hun ved, det er vigtigt indimellem at vende hjem til Odense og være sammen med de gamle venner.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Prøver på Nille i Holbæk

Ikke nok med det. Christine Albrechtslund arbejder også med prøverne til Holbergs kanoniserede klassiker "Jeppe på Bjerget", der opføres i Løvenborg Slotspark, otte kilometer fra Holbæk, i de rammer, hvor filmversionen med Buster Larsen blev optaget.

I Holbæk Teaters opsætning, er det Kim Westi, en gammel Odense-kollega, der lægger krop til Jeppe-figuren, og Christine Albrechtslund spiller Nille med krabasken "Mester Erik". Her er der premiere onsdag den 6. august.

- Opgaverne står i kø, og det er dejligt at have meget at se til, og jeg skal nok nå det hele, lover jeg alle - og mig selv.

Odysseus i København

- Det er om at tilrettelægge opgaverne, så de ikke kolliderer, lyder det fortrøstningsfuldt fra Christine Albrechtslund, der senere på året skal være med i den musikalske familieforestilling Odysseus' Eventyrlige Rejse på Folketeatret i København, hvor hun også bor. Her spiller hun fra januar til marts.

Syngende fynsk

Inden da skal Christine, hvis syngende fynske dialekt ikke skjuler hendes herkomst, iscenesætte Preben Harris i "Jeppe (alene) på Bjerget" i Bornholms Egnsteaters enmandsudgave, der til vinter skal på turné. Så hun oplever Jeppe på både den ene og den anden måde.

- Jeg ved også, at det er vigtigt, jeg stopper op og giver mig tid til at komme "hjem til Odense", hjem til fundamentet, hjem og være sammen med familien og gamle venner. Det skal der gives tid til - og til at reflektere.

Travlt på scenen for den nybagte mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce