Travl weekend: Spritbilister taget på stribe

Politiet er på udkig efter spiritusbilister. I weekenden blev syv bilister og en knallertkører stoppet alene i Odense. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Travl weekend: Spritbilister taget på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte blev sigtet efter en travlt weekend i Odense. Hele påsken kigger politiet efter bilister med for store promiller.

Alt for mange begiver sig ud i trafikken med promiller i blodet. Og helt galt går det, hvis det sker bag rattet i en bil. Otte gange i den forgangne weekend måtte Fyns Politi sigte personer for spirituskørsel, og de blev stoppet over hele byen. På Ejbygade gjorde en spritbilist i den grad opmærksom på sig selv, da vedkommende søndag morgen klokken 05.10 mistede herredømmet over sin bil i krydset Åsumvej/Ejbygade og ramte først en lygtepæl og siden et vejtræ. Bilisten kom ikke noget til, men sigtes nu for spirituskørsel.

Søndagen bød på fire andre sager med promiller. Klokken 03.06 på Beldringevej i det nordlige Odense, hvor en rutinemæssig standsning afslørede en spritbilist - og klokken 05.11 på Rødegårdsvej, hvor det rent faktisk var en borger, der fik stoppet en spritbilist. Vedkommende havde bemærket, at bilisten kørte meget usikkert og kunne lugte alkohol med det samme, da bilisten blev standset. Kort efter kom politiet og tog over.

Søndag klokken 11.26 var den gal igen. Denne gang på motorvejen syd om Odense, hvor vidner så en bilist slingre i første vognbane. Bilisten viste sig at være påvirket, da politiet fik bilen stoppet. Og søndag aften var det en mand på knallert, der ved 21-tiden på Døckerslundsvej blev stoppet, hvilket udløste flere bøder. Dels havde han drukket, dels kørte han ikke med styrthjelm, og så havde han i øvrigt en passagerer bagpå.

Også lørdag bød på sager. Klokken 03.12 var det en beruset bilist på Paludan Müllers Vej, der blev stoppet af ordensmagten, og en beruset mand blev klokken 06.26 anholdt, da han kørte rundt i en bil i Sortebrødre Stræde. Natten til mandag gik weekendens sidste spritbilist i nettet, da vedkommende blev stoppet i Vindegade. Det var klokken 02.59, hvor vedkommende også viste sig slet ikke at have et kørekort.

I påsken har politiet særlig fokus på spirituskørsel, og hvis weekenden er en indikator for den, så tegner det til at blive en travl uge.

Travl weekend: Spritbilister taget på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce