Trafikulykke blev enden på batteributik

Lillejuleaftensdag er sidste dag Batterystore har åbent i butikken i Brandts Passage. Fremover kan man udelukkende handle over deres netbutik, der stadig bliver drevet af Henrik Sørensen (th.) og Gert Brandt (tv) Foto: Batterystore

Trafikulykke blev enden på batteributik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomi og dårligt helbred er årsagen til at endnu en butik i Odense centrum drejer nøglen om. Battery Store lukker dørene i Brandts Passage bestandigt lillejuleaftensdag.

Lillejuleaftensdag er sidste dag du kan købe dine batterier, lygter og powerbanks i den gamle magasinbygning i Brandts Passage. Fremover må man søge mod hjemmesiden batterystore.dk, der forsat holder åbent.

Batterystore har de sidste 18 år forhandlet mere end 1000 forskellige slags batterier. I butikken kunne man finde alt fra batterier til computere, mobiltelefoner og robotstøvsugere til helt almindelige AA-batterier. Men vejarbejde i Odense midtby og en ændring i kundernes indkøbsmønster har udfordret butikkens økonomi.

- De seneste to år har vi kunnet mærke en nedgang i omsætningen i vores fysiske butik. Vi har mange kunder, der kommer fra oplandet, og de melder tilbage til os, at de er begyndt at handle på nettet frem for at tage turen ind gennem midtbyen. Og samtidig, er folk begyndt at handle mere på nettet generelt. Hvor vores omsætning i butikken er gået meget ned, er omsætningen på vores hjemmeside gået en smule op, siger butikschef i Batterystore, Henrik Sørensen.

Men de økonomiske udfordringer var kun med til at fylde bægeret op. Dråben, der fik det til at flyde, over var en trafikulykke i april. Henrik Sørensen fik en slem hjernerystelse, som har gjort, at han er nødt til at gå ned på deltid.

- Vores ejer var egentlig villig til at vente på at letbanen og alt det vejarbejde, der er i byen, var færdig og udstå de økonomiske udfordringer, det gav. Men jeg er en af de store drivkræfter i butikken, og jeg kan ikke give den energi, jeg har kunnet tidligere. Jeg er helt nede på omkring 15 timer om ugen, og det gør, at jeg ikke kan varetage butikkens interesser på samme måde som før, fortæller han.

Batterystore flytter til Middelfartvej 11, hvor de vil have kontor og lager for netbutikken.

Trafikulykke blev enden på batteributik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce