Angreb på tjørne-allé med sav og vold
I samme stil som ved savmassakren kort efter nytår, slog en endnu ukendt gerningsmand til i weekenden. En nyudsprungen tjørn blev offer for et savangreb og bagefter flækket med vold i Hunderupkvarteret.

Natten til søndag blev Fyns Politi tidligt om morgenen bedt om at kikke efter mistænkelige personer i Hunderup-området. Hvis man stødte på personer medbringende en sav - det kunne være en almindelig fukssvans - ville det være oplagt at forbinde vedkommende med nattens skumle gerning.

Har du set en person med en sav på det pågældende tidspunkt, så kontakt Fyns Politi på 114.

Hærværket fandt sted på Hannerupgårdsvej ikke langt fra Langelinie. Tjørnen er i hast savet halvt over og så brækket ned. Motivet er lige så uklart som ved et endnu mere omfattende hærværk i starten af januar. Dengang blev to tjørne på næsten samme sted ofre for saven, ligesom et større træ ved "Den høje Bro" fra Langelinie ned mod OB’s baner, blev lagt ned.

Her blev der fundet et par save på gerningsstedet. Ja, de sad faktisk stadig i træet, hvor de givetvis er blevet klemt fast. Politiet foretog dengang tekniske undersøgelser på stedet.

Tjørnetræerne står i den rabat mellem kørebanen og fortovet, som anvendes til offentlig parkering.

Park- og vejinspektør Bent Povlsen ærgrer sig over hærværket og siger, at det "jo altid gør ondt på et grønt hjerte", når den slags hærværk finder sted.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Savmassakre på Hunderuptræer

Savmassakre på Hunderuptræer