Torsdagskoncerter: Johnny Madsen skyder sæsonen i gang

Johnny Madsen og band indleder årets Torsdagskoncerter 5. juli. Foto: André Thorup

Torsdagskoncerter: Johnny Madsen skyder sæsonen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Programmet for de fire torsdagskoncerter i Kongens Have i juli er klar. Johnny Madsen, Shaka Loveless og Go Go Berlin er blandt hovednavnene, mens fynske Holmen Hustlers og Divided By X får æren af at varme op.

Der bliver tale om en dansk sværvægter på scenen i Kongens Have, når den vestjyske legende Johnny Madsen optræder til den første Torsdagskoncert, 5. juli.

Den 67-årige maler, musiker og meningsdanner har ofte fyldt de odenseanske spillesteder, og han trækker formodentlig et stort publikum til Kongens Have, selv om det ikke er uden for sæsonen.

Det er kulturkonsulent Henrik Krag fra Odense Kommune, som har sammensat programmet for de fire koncertdage, og han er yderst tilfreds.

- Jeg synes, at vi præsenterer flere fine navne, selv om det ikke er top-top-navne. Vores udfordring er, at vi skal ramme det bredest mulige publikum og helst ikke konkurrere med de lokale spillesteder og festivaler med vores program. I den sammenhæng er Johnny Madsen og Go Go Berlin virkelig fine navne. Johnny Madsen har i øvrigt lovet, at han har sin nye shampoo-serie med som merchandise, siger Henrik Krag.

Han tilføjer, at der stadig mangler at blive præsenteret et enkelt hovednavn til den sidste koncert 26. juli.

- Jeg kan sige så meget, at bandet optræder på årets Tinderbox. Vi kan først løfte sløret lidt tættere på koncerten, men det er stort, siger Henrik Krag.

Program Torsdagskoncerter 2018
5. juli kl. 19-22: Holmen Hustlers og Johnny Madsen

12. juli kl. 18-22: Par-don, Rest In Beats og Shaka Loveless

19. juli kl. 18-22: Divided By X, Katrine På Toppen og ABBAtizers

26. juli kl. 18-22: Caliber Mecs, GO GO Berlin og et endnu ikke offentliggjort navn
Den elektroniske popduo Rest in Beats består af sangerinden Rezwan Farmi og producer Sebastian Theilke. PR-foto
Den elektroniske popduo Rest in Beats består af sangerinden Rezwan Farmi og producer Sebastian Theilke. PR-foto

Elektronisk scoop

Tidligere har der været temaer til koncerterne, hvor man den ene torsdag kunne høre dancehall hele aftenen og den næste gang dansktop. I år blandes kortene mere tilfældigt.

- Vi fandt ud af, at vi ekskluderede mere, end vi samlede, med temaaftner. Hele pointen er at få så mange forskellige mennesker fra vidt forskellige sociale lag til at mødes. Det tror jeg, vi formår bedre, hvis vi blander metal, dansktop og glamdisko på én og samme aften - som den 19. juli med Divided By X, Katrine på Toppen og Danmarks bedste ABBA-kopiband, ABBA-tizers, siger Henrik Kragh.

Hvis han skal pege på et scoop på årets program, er det den elektroniske duo Rest in Beats, som de færreste læsere formodentlig kender. Endnu.

- Jeg hørte dem på P6 Beat en dag, hvor jeg stod og reparerede min cykel. Jeg tænkte med det samme, at de havde en bred appel. Deres sang "Fugle kan dø" er blevet spillet en del og faktisk gået hen og blevet et hit. Derfor kan Rest in Beats sagtens blive et tilløbsstykke. Vi har aftalt, at de på dagen får hjælp af et par violinister, så lyden kan fylde den store have helt ud, siger Henrik Kragh.

Torsdagskoncerter: Johnny Madsen skyder sæsonen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce