Tornbjerg Gymnasium satser endnu mere på engelsk

Eleverne på Tornbjerg Gymnasium kan nu se frem til at snakke engelsk på den naturvidenskabelige linje. PR-foto

Tornbjerg Gymnasium satser endnu mere på engelsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oven på succesen med den delvist engelsksprogede studieretning, "Tornbjerg International", lancerer Tornbjerg Gymnasium nu "Tornbjerg Science" med fysik, kemi og matematik på engelsk.

Studieretningen, "Tornbjerg Science", henvender sig til unge, der gerne vil have en stærk naturvidenskabelig profil. Uddannelsen kobler systematisk og abstrakt tænkning med hands-on-laboratorieøvelser og fører til en dansk studentereksamen med høj faglighed og stærke engelskkompetencer.

Nu introducerer gymnasiet en naturvidenskabelig linje, hvor undervisningen også foregår på engelsk. Formålet er at skabe endnu bedre sammenhæng mellem gymnasiet og videre studier, hvor undervisningsmaterialer og undervisning ofte er på engelsk.

- Tornbjerg Gymnasium har i flere år haft som mål at være et internationalt orienteret gymnasium. Sidste år oprettede vi vores første klasse med adskillige fag på engelsk. Med de gode erfaringer herfra vil vi gerne skabe et unikt og attraktivt engelsk alternativ til elever med interesse for naturvidenskab, siger rektor Carsten Claussen.

Han kalder gymnasiet for first movers med "Tornbjerg Science".

- Der er, så vidt vi ved, ikke andre almene gymnasier, der udbyder naturvidenskabelige studieretninger med flere hele fag undervist på engelsk fra den naturvidenskabelige fagpakke, siger Carsten Claussen.

Han mener, det er helt naturligt at udvide gymnasiets internationale udbud med en naturvidenskabelig studieretning.

- Naturvidenskabelige fag er grundlæggende meget internationale, ligesom pensum og til dels undervisningen på universitetet ofte er på engelsk, siger Carsten Claussen.

Tornbjerg Science er direkte adgangsgivende til videregående studier lige som andre danske studentereksamener.

Tornbjerg Gymnasium satser endnu mere på engelsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce