To røverier i Odense: Gerningsmænd truede med pistol, kniv og hammer

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

To røverier i Odense: Gerningsmænd truede med pistol, kniv og hammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har mistanke om, at tre mænd søndag aften begik dobbeltrøveri, da to tankstationer i henholdsvis Næsby og Otterup blev røvet af tre unge mænd udstyret med kniv, pistol og hammer. En beskadiget folkevogn eftersøges.

Søndag klokken 21:36 blev Circle K i Næsby udsat for røveri, da tre maskerede mænd truede sig til kasseapparatets indhold.

- Røverne truer ekspedienten med en kniv, en pistol og en hammer til at udlevere pengene. Det går åbenbart for langsomt, for den ene af mændene griber fat i ekspedienten, og vedkommende får spark og slag med pistolen. Da de har tilegnet sig pengene, løber de tre mænd fra stedet, siger vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

Røverne beskrives som omkring 20 år, iført mørkt tøj og af udenlandsk herkomst. De talte dansk under røveriet.

Lignende røveri

Klokken 23:24 var den gal igen, da OK-Tankstation i Otterup blev udsat for en lignende episode.

Her er truede tre mænd sig med en pistol til penge og cigaretter. Røverne blev beskrevet som omkring 20 år, cirka 1,80 meter høje, slank af bygning og af anden etnisk herkomst. Også her var røverne maskerede og iført mørkt tøj.

- Modus fra de to røverier minder meget om hinanden, og signalementerne passer sammen, så der er noget, der tyder på, at det er de samme gerningsmænd, siger Kenneth Taanquist.

 

Mulig flugtbil eftersøges

I nogenlunde samme tidsrum opdagede Fyns Politi, at nogen havde påkørt et skilt på Smedebakken i Odense N.

På stedet blev fundet dele fra en Folkevogn, og politiet har mistanke om, at røverne muligvis er stukket af fra Circle K i Næsby i denne bil og påkørt skiltet under flugten. Derfor eftersøger de nu bilen.

- Hvis der er nogen, der har set en Folkevogn med skade i området omkring gerningsstedet i Otterup, så vil vi meget gerne høre fra dem. Typisk holder man og observerer i et stykke tid, inden man begår et røveri som dette, så det kan godt være, der nogen, der har set noget mistænkeligt, siger Kenneth Taanquist.

To røverier i Odense: Gerningsmænd truede med pistol, kniv og hammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce