To piger forfulgt: Politiet efterforsker mand i mørk bil

Foto: Michael Bager

To piger forfulgt: Politiet efterforsker mand i mørk bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag forsøgte en mand i en mørk bil at lokke en 11-årig pige ind i sin bil i Odense. I sidste uge løb en mand i en mørk bil efter en 14-årig pige i Middelfart. Politiet tør endnu ikke at forbinde de to sager.

En 11-årig pige på vej i skole havde mandag morgen en ubehagelig oplevelse. Efter hun var stået af bussen ved Skovgaardsvej i Odense, blev hun antastet af en mand.

- Klokken er 7.40 mandag morgen, og pigen er på vej i skole. Hun fortæller, at der holdt en bil, der enten var mørk eller sort. En mand af dansk udseende stiger ud af bilen og spørger, om hun vil have et lift i skole - ellers kommer hun for sent, fortæller politikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

- Pigen siger nej og går forbi ham. Han begynder at følge efter i omkring 10 meter, før hun stikker i løb. Da hun begynder at løbe, følger han ikke efter, men går tilbage til sin bil, fortæller Carsten Arentoft fra Fyns Politis straffelovsafdeling.

Manden i bilen bliver beskrevet som 50-55 år og 185-190 centimeter høj. Han var dansk af udseende og havde et hageskæg med brunt hår. Politiet har ikke yderligere spor i sagen på nuværende tidspunkt, men er i gang med efterforskningen.

Skolepige stoppet i Skrillinge

Det er ikke kun i Odense, en skolepige inden for den seneste uges tid har oplevet at blive stoppet. Torsdag 7. januar blev en 14-årig pige stoppet på et stisystem ved Skrillinge i Middelfart, da hun var på vej hjem fra en veninde.

En mand havde parkeret en sort bil på tværs af stien og prøvede at stoppe hende. Han fulgte efter hende, så hun til sidst stak af og cyklede tilbage til en veninde, hvor hun kom fra.

Manden i Skrillinge beskrives som ung med krøllet hår.

På nuværende har politiet ingen mistanke om, at de to sager i forbundet.

- Det er simpelthen for tidligt at sige noget om. Det tør jeg ikke at sige noget om på nuværende tidspunkt, siger Carsten Arentoft.

Har du nogen viden om de to sager, kan du kontakte politiet på 114.

To piger forfulgt: Politiet efterforsker mand i mørk bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce