To nye tip i sag om dobbeltdrab

Politiet har fået nye henvendelser i sagen om drabene på Bjarne Johansen og Heidi Nielsen efter efterlysninger af personer, der havde forsøgt at sælge Bjarne Johansens Nikon-kamera.
Foto: Produktfoto fra Nikon

To nye tip i sag om dobbeltdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi fik to nye tip efter en oplysning om myrdets ægtemands kamera

Odense: Det blev foreløbig kun til nye tip i sagen om dobbeltdrabet fra Tusindårsskoven efter at politiet mandag offentliggjorde, at man havde vidner der havde set en person forsøge at sælge et digitalkamera fra den afdøde Bjarne Johansen i byens misbrugsmiljø.

- Vi har fået to henvendelser. Den ene er mere interessant end den anden, men nu kigger vi nærmere på begge to, siger drabschef Henrik Justesen.

Det mest interessante tip kom fra en person, der mente at have set kameraet udbudt til salg efter drabet. Nærmere vil Justesen ikke ind på vedkommendes forklaring.

Når politiet interesserer sig så meget for det kamera som ægteparret Heidi Nielsen og Bjarne Johansen havde med sig, da de blev skudt ned under en aftentur den 13. april, så er det fordi det kan være en af nøglerne til at få sagen lirket helt op.

Teorien er stadig at Bjarne Johansen fotograferede noget, som han ikke skulle. Er kameraets hukommelseskort fjernet, så vil selve kameraet også kunne give spor i form af fingeraftryk og muligvis dna, der kan holdes op mod den 37-årige mand, der lige nu sidder varetægtsfængslet, sigtet for dobbeltdrabet.

To nye tip i sag om dobbeltdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce