To mænd overfaldet: Voldsom nat i Odense centrum

Arkivfoto

To mænd overfaldet: Voldsom nat i Odense centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ene blev sparket i hovedet, da han fik røvet sin pung, mens den anden blev hevet ud af sin bil og klasket til jorden af en mand, der var blevet smidt ud fra et værtshus.

To mænd blev ved to forskellige episoder overfaldet natten til søndag i Odense centrum.

Klokken 1.23 ville en 28-årig mand fra Ærø hæve penge i en automat på Gråbrødre Plads, da han bliver passet op af to personer.

De tager hans pung, som indeholder penge og kort, men han følger efter dem, da han gerne vil have sine ting tilbage.

- Det får den ene af gerningsmændene til at smide pungen fra sig, men da han (den 28-årige, red.) så bukker sig ned for at samle den op, bliver han sparket i hovedet, siger Steen Nyland, der er vagtchef hos Fyns Politi.

De to gerningsmænd bliver beskrevet som indvandrere. Den ene er 180 centimeter, den anden er 175 centimeter. Begge mænd er almindelige af bygning.

- Det er en voldssag, så hvis der er nogen, der har overværet det, vil vi rigtig gerne høre fra dem, siger Steen Nyland.

Ifølge hans oplysninger fik mændene ikke pungen med sig.

Hevet ud af bilen

Til gengæld kender politiet identiteten på den mand, som stod bag et tilfældigt overfald på Skt. Anna Plads lidt efter klokken 3.

En 19-årig mand fra Odense sidder i en bil og venter på at hente en person. Overfor ligger et værtshus, som en mand bliver smidt ud fra af dørmændene.

- Det er han så utilfreds med, at han går direkte over til den forurettede, som sidder i sin bil, hiver ham ud af den og klasker ham ned i asfalten, så han får skader på sin ene skulder, siger vagtchefen.

Det ser dørmændene, som får overfaldsmanden pacificeret, indtil politiet kommer og anholder ham. Han er 46 år og fra Odense.

Han bliver sigtet for vold.

To mænd overfaldet: Voldsom nat i Odense centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce