To mænd blev i nat taget på fersk gerning i at stjæle PH-lamper og anholdt af politiet. Nu undersøger Fyns Politi, om de to mænd har mere på samvittigheden.

En nabo på Oehlenschlægersvej i Odense M fattede mistanke, da to mænd gik frem og tilbage mellem en bil og en villa natten til søndag og ringede til politiet.

Da en patrulje ankom til Oehlenschlægersvej omkring klokken to om natten, viste der sig at være hold i naboens mistanke. Der var ganske rigtig to mænd, som også havde bilen fuld af design-lamper fra tre forskellige adresser på vejen. Der var tale om udendørs PH-lamper.

De to mænd på henholdsvis 53 år og 33 år blev anholdt og sigtet for tyveri. Fyns Politi skal nu undersøge, om de to sigtede har flere tyverier på samvittigheden.

Fyns Politi kender ikke til den anslåede værdi af lamperne.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.