To lægekonsultationer blev natten til lørdag udsat for indbrud. Et vidne forpurrede indbrud i tidligere lægevagt-bygning ved OUH.

En forbipasserende spolerede kort efter midnat et indbrudsforsøg i den gamle lægevagtbygning på Heden ved siden af Odense Universitetshospital. Politiet fik klokken 0.38 en opringning fra vidnet, som kunne se, at nogen forsøgte at bryde ind i bygningen. Opkaldet til politiet fik den formodede indbrudstyv til at stikke af.

Der er ikke noget signalement af personen, som stak af, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Asbjørn Larsen. Det er der heller ikke af den eller dem, der godt tre timer senere brød ind i en lægekonsultation på Elmegårdsvej i Bellinge.

En alarm blev udløst klokken 4.03, oplyser vagtchefen. Der var lørdag formiddag endnu ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet i lægeklinikken.

Også en lægekonsultation i Torvegade blev natten til lørdag udsat for indbrud. Alarmen gik klokken 3.07, men indbruddet er ifølge vagtchefen først anmeldt kort før klokken ni lørdag morgen. Døren til lægeklinikken er blevet brudt op, og en tyv har gennemrodet klinikken og er stukket af med et ukendt beløb i kontanter.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Fyens.dk og vinskribent for Fynske Medier.

Mere om emnet

Se alle
2
Tre på tre døgn: Nyt indbrud i lægeklinik i Odense

Tre på tre døgn: Nyt indbrud i lægeklinik i Odense