To biler holdt for rødt: Mand steg ud og fandt et koben frem

Fire mænd henvendte sig natten til onsdag på skadestuen ved OUH, efter de havde været udsat for et overfald med koben, da de holdt i en bil og ventede på grønt lys i krydset Nyborgvej/Ejbygade. Arkivfoto: Michael Bager.

To biler holdt for rødt: Mand steg ud og fandt et koben frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire mænd blev ifølge Fyns Politi overfaldet af to yngre, danske mænd ved et lyskryds i Odense. En af de overfaldne måtte efterfølgende behandles for et slag med et koben mod hovedet.

Odense: Fire mænd måtte natten til onsdag en tur forbi skadestuen på Odense Universitetshospital, efter de havde været involveret i et skænderi, som udviklede sig voldeligt. De fire mænd kørte i en ældre Mazda, da de klokken 1.02 ved krydset Nyborgvej/Ejbygade holdt for rødt lys.

Ved siden af Mazdaen holdt en sort Peugeot 307, og i den sad to yngre, danske mænd, oplyser Fyns Politi. Ifølge politiets oplysninger opstod der en "meningsudveksling" mellem de to grupper, mens de begge ventede på grønt lys.

Årsagen til skænderiet kender politiet endnu ikke. Politikommissær Jack Liedecke har ingen oplysninger om, at de to grupper af mænd skulle kende hinanden.

Det blev dog ikke ved knubbede ord, for ifølge de fire mænds anmeldelse til politiet steg en af mændene i den sorte Peugeot på et tidspunkt ud af bilen.

- Han tager et koben ud af bagagerummet og begynder at slå løs på den modsatte bil. Derefter forsøger de fire unge mænd at flygte ud af bilen, og i den forbindelse bliver en af dem ramt i baghovedet af kobenet, siger Jack Liedecke.

Det lykkedes de fire mænd, som ifølge politiet alle er af anden etnisk oprindelse end dansk, at komme tilbage i Mazdaen, og de kunne selv køre på skadestuen. Manden, som blev slået i hovedet, måtte ifølge vagtchefen hos Fyns Politi syes med flere sting.

Fra skadestuen kontaktede mændene politiet, som onsdag har afhørt to af dem. De øvrige to skal også afhøres, oplyser Jack Liedecke.

Fyns Politi hører gerne fra vidner til episoden i krydset Nyborgvej/Ejbygade og fra personer, der måtte kende bilen, som mændene med kobenet kørte i. Det er en Peugeot 307 SW, formentlig fra omkring 2005 eller 2006, og bogstavet X menes at indgå i registreringsnummeret.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

To biler holdt for rødt: Mand steg ud og fandt et koben frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce