Tivoli blæses omkuld af musikskoleelever


Tivoli blæses omkuld af musikskoleelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For 19. år i træk fyldes Tivoli lørdag og søndag med musik fra musikskoleelever fra hele landet - blandt andet med elever fra Odense Musikskole.

Denne gang ankommer musikken på ganske særlig vis via en musikstafet med Verdens Længste Improvisation. Den 'musikalske olympiske improvisations-ild' tændes nemlig i Guldborgsund lørdag formiddag og fragtes med bus til Tivoli, hvor den ankommer kl. 11.40. Her dannes en kæde af flere hundrede musikskoleelever, som transporterer musikken frem til Plænen. Og så er der i to dage musik i Carstensens gamle have.

Søndag eftermiddag skal "Verdens Længste Improvisation" hele vejen til Thisted. Så samtidig med den olympiske ild er i Kina, sætter flere end 700 musikskoleelever fut i en musikalsk improvisationsstafet, som skal hele Danmark rundt. Alle der kan trutte, blæse, stryge, fløjte og synge overtager hinandens improvisation.

Fra Odense deltager Harmoniorkesteret og Guitarbanden. Harmoniorkesteret spiller på H.C. Andersen Slotspladsen søndag klokken 12.35, og Guitarbanden klokken 13.10 i Rotunden. Fagoteleven Camilla Tang Petersen på 17 år deltager om lørdagen i en stor event med 50 andre fagotelever fra hele landet, hvor Sigurd Barrett er konferencier.

I alt 4500 musikskoleelever vil fra 12 scener musicere i Tivoli.

Hvor: Tivoli, København

Hvornår: Lørdag 31. maj og søndag 1. juni

Info: www.musik-ungdom.dk

Tivoli blæses omkuld af musikskoleelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce