Tirsdagsfest er bedst i test: Carter og Kato efterårsfester på Nunchi

Kato hedder Thomas Kato Vittrup og kommer fra Thisted. Lørdag 20. oktober optræder han på Nunchi. Arkivfoto

Tirsdagsfest er bedst i test: Carter og Kato efterårsfester på Nunchi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke ferie på natklubben Nunchi, hvor Noah Carter optræder tirsdag aften, mens Kato er på programmet lørdag.

Mens mange tilbringer efterårsferien med at slappe af, er der ekstra travlhed at spore på natklubben Nunchi i Overgade. Her sparker Noah Carter efterårsferien i gang tirsdag aften, mens Kato lørdag aften byder på sin første kluboptræden i Odense i flere år.

- Efterårsferien er én af de bedste ferier, når det kommer til klubfester. Der er ikke lige så mange ude at rejse som i sommer- eller vinterferien. Derfor har vi en oplagt mulighed for at byde odenseanerne på noget ekstraordinært og forkæle dem. På Nunchi har vi altid været kendte for at differentiere os og præsentere unikt og spændende indhold, og man kan roligt sige, at vi er med til at gøre efterårsferien festligere, siger kreativ direktør og medejer Leo Rebaz.

Han mener, at Noah Carter og Kato favner hele natklubbens målgruppe.

- Noah Carter er brandvarm, og de unge elsker ham. Det forstår vi også godt. Alle ansatte på vores kontor var til hans seneste koncert på Posten, og han er skidegod live. Der er næsten udsolgt på borde, hvilket indikerer, at mange gerne vil opleve ham her. Det er desuden hans første klubshow i Odense, så han er lige så spændt, som vi er, siger Leo Rebaz.

Kato er lig med vild fest

Man kunne umiddelbart få den tanke, at tirsdag er en svær aften at trække folk i byen selv i efterårsferien. Det er ikke tilfældet.

- Vi har en talemåde på kontoret: "Tirsdagsfest er bedst i test". Jeg tror, at mange unge er lidt mere festliderlige i begyndelsen af efterårsferien, og derfor er tirsdag ikke nødvendigvis en dårlig aften, siger Leo Rebaz.

Kato, som optræder lørdag, har gæstet Nunchi tidligere, hvor han optrådte som dj.

- Siden er han blevet en stor stjerne og har bevæget sig fra dj til regulær artist. Man kan roligt sige, at der altid har været fuldt hus og en vild fest, når han har optrådt hos os. Der er stor efterspørgsel, især fra de lidt ældre gæster. Vi forventer at se mange tidligere stamgæster, som måske ikke længere kommer ud hver uge, siger Leo Rebaz.

Han er stolt over at kunne præsentere et navn, som for tre måneder siden spillede på Magicbox på Tinderbox.

- Jeg tror, at hans optræden på Tinderbox gjorde ham endnu hottere. Kato har ikke spillet et klubjob i Odense, siden Nunchi hed Retro, hvilket er en del år siden. Men vi er byens største natklub, og det forpligter. Vi sigter efter at være en af landets bedste natklubber, og derfor vi vil altid gerne levere spændende indhold. Det forsøger vi at leve op til denne uge, siger Leo Rebaz.

Tirsdagsfest er bedst i test: Carter og Kato efterårsfester på Nunchi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce