Årets 60 kunstnere er fordelt på de fire scener over tre dage. D-A-D, Suspekt og Martin Garrix står for de tre sene "lukke"-koncerter torsdag, fredag og lørdag aften og nat.

Tinderbox Festival 2017 slår dørene op torsdag 22. juni kl. 13.00. En time senere er det balkanorkesteret Gogol Bordello, der officielt indleder årets festival med gruppens uortodokse gypsypunk.

Herefter kan publikum opleve nationalskjalden Kim Larsen & Kjukken, den svenske popstjerne Tove Lo, rockbandet The Killers og den lokale verdensstjerne MØ, inden D-A-D lukker førstedagen.

I Magicbox-universet er der blandt andet TooManyLeftHands, Kaskade og Galantis på menuen torsdag, mens den nye fjerde scene byder på toner fra blandt andre Chinah, Louis Berry og Folkeklubben.

Fredagens program indledes af islandske Kaleo og rundes af af Suspekt. Underholdningen mellem de to yderpunkter leveres på de to store scener af den svenske sangerinde Veronica Maggio, de aarhusianske popikoner Tina Dickow og Thomas Helmig, Phlakes rhytm & balls, de højenergiske rocksøstre i Haim og det amerikanske rockband Kings of Leon.

Den nye scene serverer Jonah Blacksmith, De Danske Hyrder og Nathaniel Rateliff, mens der på dansegulvet ved Magicbox-scenen kan danses til Nora en Pure, Jonas Blue, Martin Solveig og Afrojack.

Sidstedagen på årets Tinderbox begynder på den nye scene, hvor menuen står på A Man from Jupiter, Gilli, Lightwave Empire og Saveus.

For Magicbox-fans er lørdagsretten sammensat af ingredienser som Felix Jaehn, Kongsted, John Martin & Michel Zitron og W&W, mens de to store scener åbnes med Jacob Dinesens folk- og rockinspirerede lyd.

Han får følgeskab af singer-songwriteren Rasmus Walter, rockikonerne fra Sort Sol, hiphop-stjernen Travis Scott, Lukas Graham, der spiller sin eneste festivalkoncert i Tusindårsskoven, jamaicanske Sean Paul, legenderne fra Run DMC og hitmaskinen Pet Shop Boys, inden Martin Garrix lukker og slukker i Tusindårsskoven.

Den samlede spilleplan kan ses på Tinderbox.dk og på den officielle Tinderbox 2017-app, der kan hentes i App Store og i Google Play.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
1
For andet år i træk: Tinderbox nærmer sig udsolgt

For andet år i træk: Tinderbox nærmer sig udsolgt

1
Redaktørens analyse: Disse musikfestivaler er i førertrøjen i år

Redaktørens analyse: Disse musikfestivaler er i førertrøjen i år

1
Tinderbox gav kæmpe-overskud i 2016

Tinderbox gav kæmpe-overskud i 2016