Tinderbox-rekord: Miley Cyrus fik billetsalget til at eksplodere

26-årige Miley Cyrus fik for alvor fyret op under billetsalget til Tinderbox 2019. PR-foto

Tinderbox-rekord: Miley Cyrus fik billetsalget til at eksplodere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tinderbox solgte flere billetter onsdag end på nogen anden enkeltdag i festivalens historie. Festivalchef Brian Nielsen garanterer, at der meldes udsolgt igen i år.

Onsdag var på mange måder en stor dag for Tinderbox. Festivalen løftede sløret for 25 nye navne og kunne dermed præsentere årets færdige plakat. Mest iøjnefaldende var den amerikanske popsanger Miley Cyrus, som ikke blot har solgt millioner af albummer, men også har markeret sig i kraft af sine vovede og visuelt opsigtsvækkende musikvideoer samt koncerter.

Nyheden om hendes koncert på Tinderbox fik de sociale medier til at koge over. Både med jubel og en smule skuffelse. Hos Down the Drain Concerts, der står bag Tinderbox, var det primært førstnævnte. I Tinderbox' femårige historie er der aldrig solgt så mange billetter på samme dag, som tilfældet var onsdag. Faktisk var der så mange, der ville købe, at festivalens hjemmeside ikke kunne følge med.

- Vi havde problemer med festivalens hjemmeside på grund af det store tryk lige efter offentliggørelsen, og det hjalp ikke på situationen, at Ticketmasters hjemmeside var nede i to en halv time på samme tidspunkt. Det var en lidt tung start på dagen, men det endte alligevel som det bedste dagssalg i festivalens femårige levetid, siger festivalchef Brian Nielsen.

Nedbruddet har uden tvivl betydet, at en del potentielle købere ikke har fået løst billet.

- Vores opgave bliver selvfølgelig at sørge for, at de køber billetten, og at de ikke bliver mødt af en billetudbyder eller en hjemmeside, som ikke fungerer, siger Brian Nielsen.

Garanti for udsolgt

Brian Nielsen fortæller som en sjov detalje, at Miley Cyrus var det mest googlede navn i hele Danmark onsdag. Men tilføjer, at det ikke udelukkende er hendes fortjeneste, at billetsalget eksploderede.

- Isoleret set er det klart, at hun sælger mange billetter, men den samlede plakat trækker også en del af læsset, da programmet er så stærkt. Line-uppet på Tinderbox 2019 er i særklasse, ligesom budgettet overgår alt i størrelse, siger Brian Nielsen.

Han vil - vanen tro - ikke oplyse, om der er solgt mange hundrede, et par tusinde eller flere tusinde billetter onsdag. Men han tør godt love, at samtlige 40.000 billetter ryger.

- Det er ikke et spørgsmål, om der bliver udsolgt. Men om, hvornår der bliver udsolgt. Et godt råd til publikum herfra: "Vent ikke, der er stor fart på billetsalget". Det er ikke et klassisk greb fra en arrangør, det er ment oprigtigt, siger Brian Nielsen.

Tinderbox-rekord: Miley Cyrus fik billetsalget til at eksplodere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce