Tinderbox melder udsolgt på partout-billetter

Tinderbox 2018 får 45.000 gæster, hvilket er rekord. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Tinderbox melder udsolgt på partout-billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lille uge før festivalstart melder Tinderbox ud, at samtlige partout-billetter er væk. Dermed er der kun dagsbilletter tilbage til fredag og lørdag.

Torsdag 28. juni begynder fjerde udgave af Tinderbox, og for anden gang i festivalens historie meldes der alt udsolgt af partoutbilletter, inden dørene åbnes.

Dermed bliver det samlede besøgstal på dette års festival omkring 45.000 gæster, der over tre dage vil kunne opleve internationale hovednavne som Depeche Mode, Prophets of Rage, Alanis Morissette, Tiësto og Jack White.

- Vi er virkelig glade for årets program og de mange nye tiltag, der vil dukke op rundt om i Tusindårsskoven i år. Der har aldrig været så mange nye rum og forskellige former for underholdning, som vi har programsat i år. Vi glæder os over, at så mange har lyst til at udforske dem sammen med os. Det skader heller ikke, at vejrudsigten lige nu lover tørvejr og sol alle tre dage under Tinderbox, siger pressechef for Tinderbox, John Fogde.

Dørene går op til Tinderbox 2018 torsdag 28. juni klokken 12.30, og i år er første band på programmet bysbørnene i Efternøler, der ikke blot får lov til at sætte gang i festivalen en time efter åbningen, men også bliver første band på de skrå brædder på den nye teltscene.

Endagsbilletterne til torsdag har været udsolgt længe, men der er fortsat et stærkt begrænset antal endagsbilletter i salg til både fredag og lørdag.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og de resterende endagsbilletter kan købes via Tinderbox.dk.

Tinderbox melder udsolgt på partout-billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce