Tinderbox-firma nomineret til fire internationale priser

Northside i Aarhus er nomineret til årets bedste mellemstørrelse-festival i Europa. Arkivfoto: Axel Schütt

Tinderbox-firma nomineret til fire internationale priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Down the Drain Group, der står bag festivalerne Tinderbox, Northside og Haven, er nomineret til fire priser ved The European Festival Awards.

The European Festival Awards, der uddeles til et show i den hollandske by Groningen til januar under festivalen Eurosonic, har nomineret Down The Drain Group, Northside og Haven Festival i fire forskellige kategorier til 2018-kåringerne.

De fire nomineringer er fordelt i kategorierne: "The Brand Activation Award" - Haven Festival & IKEA, "The Green Operations Award" - Northside, Promoter of the Year - Down The Drain Group samt "Best Medium-Sized Festival" - Northside.

- Det er et tungt felt, hvor der er delt nomineringer ud til en stribe af de bedste festivaler i Europa. Vi er særligt beærede over, at vores arbejde med bæredygtighed i Aarhus endnu engang bliver fremhævet af juryen, og så er det fantastisk, at det særdeles vellykkede og populære samarbejde med IKEA på Haven Festival i København også har kastet en nominering af sig. I første omgang er vi bare stolte over at have fået hele fire nomineringer, og så må vi jo nu krydse fingre og se, hvordan det går, når priserne skal deles ud til januar, siger talsmand for Down The Drain Group, John Fogde.

Årets koncertpromoter er dansk

The European Festival Awards er ikke det eneste sted, hvor Down The Drain Group fremhæves i disse dage. Organisationen Women in Live Music er en non-profit organisation, der har skabt et europæisk netværk for kvinder inden for livemusik for at inspirere unge kvinder til at prøve kræfter med musikbranchen.

Organisationen er blandt andet støttet af Tuborgfondet, og folkene bag fremhævede for nylig en stribe kvinder, der gør det godt i den europæiske festivalbranche. Her var der nomineringer til Down The Drains Jannie Overgaard Lauridsen, som arbejder med frivillighed og sceneproduktion på Down The Drains festivaler. Hun er nomineret i kategorierne "Production Manager" og "Tour Manager".

Der var også en nominering til Xenia Grigat i kategorien "Concert Promoter" for hendes arbejde med booking af bands til Down The Drains festivaler. En nominering, der blev vekslet til en kåring ved Women in Live Music Awards i London 17. december. Med disse tre nomineringer er Down The Drain Group den danske arrangørvirksomhed med flest nomineringer.

Down The Drain Group er Danmarks største uafhængige koncertarrangør og står blandt andet bag festivalerne Tinderbox, Northside og Haven Festival. Down The Drain er desuden ejere af Beatbox Entertainment - som til næste år skifter navn til Down The Drain Concerts - der eksempelvis står bag de to udsolgte koncerter med Ed Sheeran i Tusindårsskoven i juli 2019.

Tinderbox-firma nomineret til fire internationale priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce